""

Magazine

In kleine stappen gezonder leven? Van genoeg bewegen en goed eten tot lekker slapen. Van op tijd ontspannen tot mensen om je heen hebben van wie je houdt. Alles telt mee als het om je gezondheid gaat. Ontdek tips, inspirerende verhalen en handige tools. En ga zelf aan de slag met jouw totaalplaatje.

Nieuwste artikelen

""
Artikel
03-02-2023
6 minuten lezen

6 leuke energizers tijdens vergadering

Energizers to the rescue! Daarmee stimuleer je de creativiteit binnen een team én doorbreek je de dagelijkse sleur van het werk.

""
Artikel
12-01-2023
5 minuten leestijd

Beter en efficiënter vergaderen, hoe doe je dat?

Zoveel vergaderingen hebben dat je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je nog moet beginnen met werken. Herkenbaar? Weg met vergaderen om het vergaderen en op naar vergaderingen waar iedereen energie van krijgt.

Artikel
28-12-2022
3 minuten leestijd

Hoe ga je om met een rommelige huisgenoot?

Veel mensen gaan lekker op structuur. Maar niet iedereen vindt dat even belangrijk. Wat doe je als je van structuur houdt, maar je huisgenoot er steeds een rommeltje van maakt?

Nieuwste podcasts

""
Podcast
11-01-2023
16 minuten luisteren

Hoe krijg ik de directie mee in een verandertraject?

Wat nou als je veranderingen in je bedrijf wil doorvoeren, maar de directie of het managementteam steeds niet meewerkt? In deze aflevering deelt Jolan hoe zij dit zou aanpakken.

""
Podcast
11-01-2023
16 minuten luisteren

Hoe ga ik zo efficiënt mogelijk om met mijn tijd?

Heel veel in 1 dag proppen en uiteindelijk niks écht af hebben. Herkenbaar? In deze aflevering vertelt Mustafa Apkinar hoe je efficiënt omgaat met tijd.

""
Podcast
30-11-2022
16 minuten luisteren

Hoe ga je goed voorbereid een reflectiegesprek in

Hoe vaak vertel jij op je werk precies wat je doelen en ambities zijn? Een gesprek met je leidinggevende verloopt niet altijd zoals je van te voren graag gewild had.

Nieuwste video's

""
Video
25-08-2022
2 minuten kijken

Waarom is het zo moeilijk een nieuwe gewoonte vol te houden

In deze aflevering van Breinwerk legt ze uit wat er in het brein gebeurt waarom het zo moeilijk is om een nieuwe gewoonte vol te houden.

""
Video
01-08-2022
10 minuten kijken

Aflevering 6 | Totaalplaatje van Lionel

Lionel ligt soms of wel eens een hele nacht wakker. Check in de video welke simpele tips Lionel krijgt voor een betere nachtrust.

""
Video
27-07-2022
2 minuten kijken

Waarom is het lastig werk los te laten tijdens een vakantie

Linde Nieman is neuropsycholoog. In deze aflevering van Breinwerk legt ze uit wat er in het brein gebeurt als je vakantie viert en hoe het op lange termijn bijdraagt aan je algehele gezondheid.

Aan de slag met je totaalplaatje

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
""

Download de Actify-app

Wil je graag in kleine stappen gezonder leven? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Download in de App StoreDownload in de Play Store