""

Magazine

In kleine stappen gezonder leven? Van genoeg bewegen en goed eten tot lekker slapen. Van op tijd ontspannen tot mensen om je heen hebben van wie je houdt. Alles telt mee als het om je gezondheid gaat. Ontdek tips, inspirerende verhalen en handige tools. En ga zelf aan de slag met jouw totaalplaatje.

Nieuwste artikelen

Artikel
10-11-2022
3 minuten leestijd

Hoe ga je om met negatieve mensen?

Herken je dat? Mensen die alleen focussen op wat niét goed gaat? Vermoeiend, want jij wil positief blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet meegaat in de negativiteit van anderen?

""
Artikel
07-11-2022
3 minuten lezen

Met deze handigheidjes maak je een fijne slaapomgeving

Een goede nachtrust begint bij de juiste setting. Wil jij graag beter slapen? Ga dan eens na of er nog dingen zijn die je kunt verbeteren aan je slaapomgeving.

Baby ligt in bed met hondje
Artikel
07-11-2022
2 minuten lezen

Razendsnel in slaap vallen met de 4-7-8-methode

Als in slaap vallen een probleem is, probeer dan eens de 4-7-8-methode. Sommige mensen vallen dan binnen een paar minuten in slaap. Slaap lekker!

Nieuwste podcasts

""
Podcast
30-11-2022
16 minuten luisteren

Hoe ga je goed voorbereid een reflectiegesprek in

Hoe vaak vertel jij op je werk precies wat je doelen en ambities zijn? Een gesprek met je leidinggevende verloopt niet altijd zoals je van te voren graag gewild had.

""
Podcast
30-11-2022
18 minuten luisteren

Hoe zorg ik dat mijn medewerkers blijven

In deze aflevering van Avondraad gaat host Lobke Cornelisse in gesprek met Heleen Mes, expert in innovatief HR.

""
Podcast
15-07-2022
21 minuten luisteren

Ongestoord op vakantie

Hoe zorg ik ervoor dat ik tijdens mijn vakantie niet gestoord word door mijn collega’s? Roderik van Grieken leert je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Nieuwste video's

""
Video
25-08-2022
2 minuten kijken

Waarom is het zo moeilijk een nieuwe gewoonte vol te houden

In deze aflevering van Breinwerk legt ze uit wat er in het brein gebeurt waarom het zo moeilijk is om een nieuwe gewoonte vol te houden.

""
Video
01-08-2022
10 minuten kijken

Aflevering 6 | Totaalplaatje van Lionel

Lionel ligt soms of wel eens een hele nacht wakker. Check in de video welke simpele tips Lionel krijgt voor een betere nachtrust.

""
Video
27-07-2022
2 minuten kijken

Waarom is het lastig werk los te laten tijdens een vakantie

Linde Nieman is neuropsycholoog. In deze aflevering van Breinwerk legt ze uit wat er in het brein gebeurt als je vakantie viert en hoe het op lange termijn bijdraagt aan je algehele gezondheid.

Aan de slag met je totaalplaatje

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
""

Download de Actify-app

Wil je graag in kleine stappen gezonder leven? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Download in de App StoreDownload in de Play Store