Beter slapen

Moeite met in slaap komen? Of word je midden in de nacht vaak wakker? Ontdek met tips van experts, hoe je in kleine stapjes je nachtrust kunt verbeteren. En vol energie aan je dag begint.

Tips om beter te slapen

5 weken aan de slag met beter slapen

Beter slapen? Meld je dan nu aan voor de Beter slapen update. Je ontvangt iedere week een e-mail waarin je bijvoorbeeld meer leert over wat slapen nou eigenlijk met je doet, over slaaprituelen en de perfecte slaapomgeving. Zo ga je in kleine stappen aan de slag om je nachtrust te verbeteren. Iets voor jou?

Speciaal voor jou

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Vrouw ligt in bed
Artikel
2 minuten lezen

De allerslechtste slaaphouding

We vallen in slaap hoe we dat het lekkerst vinden. Maar niet elke houding is even goed. Sterker nog: onze slaappositie heeft grote invloed op hoe goed we slapen.
Video
10 minuten

Aflevering 6 | Totaalplaatje van Lionel

Lionel ligt soms een hele nacht wakker. Check in de video welke simpele tips Lionel krijgt voor een betere nachtrust.

Nicolet had zoveel stress dat ze niet meer sliep

Hoe stress en piekeren je weerhouden van een goede nachtrust. Daarover praat interviewer Arjen Banach met de 46-jarige Nicolet van Nunen.

Luister podcast

Artikelen beter slapen

Aan de slag met Actify

Voel je je na een nacht slapen nog niet uitgerust? Download dan de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt jou met een gezonder slaappatroon en leert je om mindful in slaap te vallen.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Of lees meer over Actify