Vrouw die yoga aan het doen is

Meer ontspannen

Last van een stressvolle baan? Of moeite om na een lange dag te ontspannen? Ontdek met tips van experts, hoe je in kleine stapjes meer kunt ontspannen. En jezelf oplaadt zodat je er weer tegenaan kunt. 

Zo leer je meer ontspannen

Doe ook mee!

Maak een goede start met meer ontspannen. Schrijf je hieronder in voor de e-mailserie Meer ontspannen. En ga direct aan de slag voor minder stress, meer overzicht en meer ontspanning. Klinkt goed toch?

Speciaal voor jou

Check jouw totaalplaatje

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Ontdek het nu
Artikel
3 minuten lezen

Overprikkeld! Zo herken je dat

Iedereen kan het gevoel krijgen dat het allemaal teveel wordt. En wie dan niet oplet heeft een risico op oververmoeidheid (of burn-out). Op tijd maatregelen nemen is belangrijk.
Bekijk het verhaal van Jay
Video
9 minuten kijken

Aflevering 1 | Totaalplaatje van Jay

Jay is zzp'er en vader van 5 kinderen. Check in de video met welke simpele tips Jay vaker tijd voor zichzelf kan nemen. En tussendoor vaker kan ontspannen.

Blader door alle artikelen

Download de Actify-app

Wil je graag meer ontspannen, maar weet je niet hoe? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Of lees meer over Actify