Meer ontspannen

Last van een stressvolle baan? Of moeite om na een lange dag te ontspannen? Ontdek met tips van experts, hoe je in kleine stapjes meer kunt ontspannen. En jezelf oplaadt zodat je er weer tegenaan kunt. 

Zo leer je meer ontspannen

Doe ook mee!

Maak een goede start met meer ontspannen. Schrijf je hieronder in voor de e-mailserie Meer ontspannen. En ga direct aan de slag voor minder stress, meer overzicht en meer ontspanning. Klinkt goed toch?

Speciaal voor jou

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Man staart uit raam naar buiten
Artikel
3 minuten lezen

Overprikkeld! Zo herken je dat

Iedereen kan het gevoel krijgen dat het allemaal teveel wordt. En wie dan niet oplet heeft een risico op oververmoeidheid (of burn-out). Op tijd maatregelen nemen is belangrijk.
Video
9 minuten kijken

Aflevering 1 | Totaalplaatje van Jay

Jay is zzp'er en vader van 5 kinderen. Check in de video met welke simpele tips Jay vaker tijd voor zichzelf kan nemen. En tussendoor vaker kan ontspannen.

Interessant voor werkgevers

Ontspannen medewerkers 

Zie je dat je medewerkers tijdens videocalls steeds minder aandacht hebben? Of lijken je medewerkers somber en futloos? Tijd om eens te kijken naar de balans tussen inspanning en ontspanning.

Tips voor ontspannen medewerkers

Eigen regie geven

Gelukkige en gezonde mensen op de werkvloer. Hoe krijg je dat voor elkaar? Steeds meer werkgevers geven de regie uit handen. En creëren een werkomgeving die medewerkers stimuleert om zo gezond mogelijk te werken en leven.

Aan de slag met Eigen regie

Mentaal sterke medewerkers

Als je goed in je vel zit, vliegt het werk door je handen en kun je beter omgaan met tegenslagen. Ontdek hoe je de mentale conditie op de werkvloer kunt versterken.

Tips voor mentaal sterke medewerkers

Stress verminderen

Help jij je medewerkers hun grenzen aan te geven? Goed bezig! We helpen je met praktische tips. Want gezondheid gaat over veel meer dan je denkt.

Inspiratie en tips over stress

Zit de rek er nog in bij je medewerkers?

Nóg een lockdown of een spannende reorganisatie: de één schiet direct in de stress, de ander bekijkt de nieuwe situatie als kans. Op de veerkracht van je medewerkers heb je als werkgever niet altijd invloed. Maar dat betekent niet dat je ze niet kunt ondersteunen!

Tips over veerkracht

Blader door alle artikelen

Download de Actify-app

Wil je graag meer ontspannen, maar weet je niet hoe? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Of lees meer over Actify