Betaalopties bij Zilveren Kruis

Heb je een rekening voor zorgkosten ontvangen? Of komt de afschrijving voor premie er weer aan? Je betaalt zoals jij dat wilt. Beantwoord een paar vragen en we helpen je met het kiezen van jouw betaaloptie. Of bekijk alle mogelijkheden in 1 overzicht.

Alle betaalopties op een rij

Zorgkosten 30 dagen uitstellen

Heb je een rekening voor zorgkosten ontvangen, bijvoorbeeld voor medicijnen? En gaan we bijna afschrijven? Soms komt dat moment echt niet uit. Dat geeft niet! Je kunt de automatische afschrijving 30 dagen uitstellen.

Vooraf gespreid betalen eigen risico

Denk je dat je je verplicht eigen risico gaat opmaken? Je kunt dit bedrag ook in 10 delen betalen. Regel het nu alvast, dan hoef je volgend jaar je eigen risico niet in 1 keer te betalen.

Zorgkosten betalen in delen

Een rekening voor zorgkosten hoef je niet in 1 keer te betalen. Dat kan ook in kleinere delen. Je kiest zelf hoeveel je per maand kunt missen. En wist je dat we nieuwe rekeningen automatisch toevoegen? Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Zet het nu aan en betaal pas zodra je een rekening ontvangt.

Betalingsregeling premie

Kun je één keer je premie niet betalen? Omdat het bedrag te hoog is voor nu? Misschien lukt het wel als het in kleinere delen kan. Sluit dan een betalingsregeling voor je premie af. Je regelt het eenvoudig online.

Laten afschrijven of zelf overmaken?

Jij kiest. Als wij automatisch afschrijven, heb je geen omkijken meer naar je betalingen. Maak je liever zelf over? Dat kan ook. Je hebt dan wel minder betaalopties. Zorgkosten betalen in Delen werkt bijvoorbeeld alleen met automatische afschrijving.

Op zoek naar ons rekeningnummer?

Gebruik deze gegevens als je zelf geld naar ons overmaakt.

Rekeningnummer: NL58 INGB 0000 0030 50
Naam: Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV.

Zet het betaalkenmerk, staat op het bericht dat je van ons kreeg (16 cijfers), of je relatienummer erbij. Betaal je uit het buitenland? Gebruik dan deze BIC: INGBNL2A.

Wil je hulp bij betalen?

Stapelen rekeningen zich op en ben je het overzicht kwijt? Een betalingsachterstand is vervelend en zorgt misschien voor stress. We kunnen je helpen en denken graag met je mee wat er bij jouw situatie past.

Informatie voor bewindvoerders, curators of budgetbeheerders

Bewindvoerders, curators en budgetbeheerders regelen de betaalinstellingen van hun cliënten.