Meer bewegen

Ga jij dagelijks van de keukentafel naar de bank en door naar bed? Of heb je moeite om genoeg te sporten? Ontdek met tips van experts, hoe je eenvoudig tussendoor meer kunt bewegen. En zo onbewust actiever word en werkt aan je conditie.

Start met meer bewegen

Schermen e-mailserie Meer bewegen

In 4 weken aan de slag met meer bewegen

Wil je graag meer bewegen? Meld je dan nu aan voor de Meer Bewegen e-mailserie. Je ontvangt in totaal 5 e-mails waarin je meer leert over beweging en tips krijgt om meer beweging aan je dag toe te voegen. Iets voor jou?

Speciaal voor jou

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Een vrouw thuis aan het sporten.
Artikel
4 minuten lezen

Onbewust sporten met deze simpele oefeningen

Voor het trainen van spieren hoef je niet helemaal naar de sportschool . Deze oefeningen vormen bij elkaar een hele workout.
Video
10 minuten

Aflevering 5 | Totaalplaatje van Debbie

Debbie danst het liefst op festivals, maar dit heeft ze al een tijdje niet kunnen doen. Check in de video met welke simpele tips Debbie op leuke manieren toch in beweging komt.

Voor werkgevers

We bewegen niet alleen te weinig, maar ook steeds minder. Een uurtje sporten per week maakt een werkdag zitten niet goed. Hoe krijg jij je medewerkers in beweging?

Tips voor meer bewegen

Blader door alle artikelen