""

Meer bewegen

Ga jij dagelijks van de keukentafel naar de bank en door naar bed? Of heb je moeite om genoeg te sporten? Ontdek in 4 weken hoe je in kleine stapjes aan de slag kan gaan naar een leven met meer beweging.

Doe ook mee!

Laat je inspireren

Vrouw doet truc met rolschaatsen
Artikel
3 minuten lezen

Saskia maakt rolschaatsend haar hoofd leeg: “Het kan overal!”

Het leven van Saskia is vol, heel vol. Met werk, een gezin met pubers en een dolle hond. Er gebeurt altijd wel iets. In rolschaatsen heeft ze haar uitlaadklep gevonden.

""
Artikel
3 minuten lezen

Hoe ik ben begonnen met sporten

Miriam (42) is geen groot fan van sporten. Toen heel Nederland in coronatijd begon met wandelen, dacht ze: “Misschien moet ik dát doen.” Maar het was echt niet haar ding.

Podcast
20 minuten luisteren

Jasper beweegt te weinig. Hoe verandert hij dit?

Hoe ga je gezonder leven in kleine stapjes? In onze podcastserie gaan we in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van bewegen.

Video
10 minuten kijken

Aflevering 5 | Totaalplaatje van Debbie

Debbie danst het liefst op festivals, maar dit heeft ze al een tijdje niet kunnen doen. Check in de video met welke simpele tips Debbie toch in beweging komt.

Fietser loopt naast fiets door de modder
Artikel
3 minuten lezen

3 redenen om vaker de fiets te pakken

Nederland is echt een fietsland. Goede en veilige fietspaden, vooral vlakke wegen, mooie en diverse natuur. En fietsen is ook nog eens heel gezond.

Meisje glimlacht naar telefoon in haar handen
Artikel
3 minuten lezen

Dit is waarom je zulke goede resultaten behaalt met de Actify app

De Actify-app neemt je stap voor stap mee naar een gezonder leven. En dat zónder dat je je hele leven hoeft om te gooien.

""
Artikel
5 minuten lezen

Gezondheid KLM’ers neemt een vlucht dankzij Afvallen met Afspraken

Is het KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag gelukt om fitter te worden en af te vallen? Het is tijd voor het laatste weegmoment.

""
Artikel
4 minuten lezen

Twee KLM’ers vertellen over hun Afvallen met Afspraken-reis

KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag hebben een afspraak met zichzelf gemaakt: gezonder eten en meer bewegen. Dat doen ze binnen het programma Afvallen met Afspraken.

""
Artikel
4 minuten lezen

Twee KLM’ers checken in bij Afvallen met Afspraken: wat is hun bestemming?

KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag doen mee met Afvallen met Afspraken en vertellen over hun vlucht naar fitheid.

""
Podcast
18:18 minuten luisteren

Intelligent bewegen

'Als je een lichaam hebt en kunt bewegen, dan kun je intelligent bewegen,’ aldus Fabio D’Agata. Hij vertelt hoe beweging kan bijdragen aan een doelstelling die je hebt op persoonlijk vlak.

""
Webinar
51 minuten kijken

Het beste uit jezelf halen

In het Gezond Ondernemen webinar van Zilveren Kruis gaan topschaatser Martin Hesman en Elly Ploumen (HR directeur Achmea) onder leiding van Tom Jessen in gesprek over hoe je het beste uit jezelf haalt.

""
Artikel
4 minuten leestijd

Eigen regie pakken om meer te bewegen

Hoe zorg je er als werkgever nu echt voor dat medewerkers die eigen regie pakken om meer te gaan bewegen?

Voor werkgevers

We bewegen niet alleen te weinig, maar ook steeds minder. Een uurtje sporten per week maakt een werkdag zitten niet goed. Hoe krijg jij je medewerkers in beweging?

Tips voor meer bewegen

Aan de slag met meer bewegen

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.

Download de Actify-app

Wil je graag meer bewegen, maar weet je niet hoe? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Download in de App StoreDownload in de Play Store