Actify

We weten het allemaal: meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en voldoende ontspannen hebben invloed op uw gezondheid. En nee, dit hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Maak kennis met Actify, uw persoonlijke digitale coach van Zilveren Kruis.

Download de app

Aan de slag met Actify

De Actify-app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past. En dat helemaal zonder extra kosten! Met de app plant u makkelijk al uw activiteiten. Download de Actify-app en ga aan de slag!

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Kunt u hulp gebruiken bij een gezonde leefstijl?

Wist u dat 9 op de 10 Nederlanders al niet genoeg groenten of fruit eet? En dat de gemiddelde Nederlander al moeite heeft met 5.000 stappen per dag. U begrijpt dat de bekende 10.000 stappen al helemaal niet lukt. Genoeg reden om aan de slag te gaan met uw gezondheid met Actify!

In kleine stappen wennen aan nieuwe gewoontes

Werken aan uw gezondheid een grote opgave? Niet met de Actify Vitaliteitscoach! De app herhaalt en motiveert u om te wennen aan nieuw gewoontes, zodat het een onderdeel wordt van uw dagelijkse leven. En u hoeft hiervoor niet naar de sportschool of andere ingewikkelde dingen te doen. En de app kost u niets!

Aan de slag met uw persoonlijke doelen

De Actify Vitaliteitscoach bestaat uit verschillende series passend bij uw gezondheidsdoel. Wilt u eindelijk werk maken van die 10.000 stappen per dag of beter ontspannen iedere dag? Of zoekt u inspiratie om gezonder te eten of tips voor een goede nachtrust? Kies een serie die bij u past en ga aan de slag!

Fit in 10 weken

Fit zonder sportschool het kan. Fit zijn betekent lekker in je vel zitten. Hier hoeft u geen sporter voor te zijn. In deze minicursus leert u meer bewegen en fitter worden op een tempo dat bij u past en makkelijker vol te houden is. 

Met kleine opdrachten die makkelijk uit te voeren zijn. Zo wordt meer bewegen automatisch een gewoonte. 

Download de app en start direct deze serie.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Eet voldoende fruit deel 1

Wist u dat 9 op de 10 Nederlanders niet genoeg groente of fruit eet? En dit terwijl elke dag 200 gram fruit eten u helpt uw bloeddruk te verlagen en uw lijf gezond houden. Daarnaast helpt het de drang naar snoepen verminderen en heeft het zoveel andere voordelen. Met deze serie begint u klein, houdt u het leuk en lekker. Heeft u deze serie met vlag en wimpel voltooid? Dan kunt u over naar deel 2 of beginnen met de serie 'Meer groente eten'.

Download de app en start deze serie.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Uw mindset in balans challenge

In deze serie van 7 dagen, krijgt u handige tips en opdrachten om extra aandacht te geven aan uw mentale fitheid. Leer handige manieren om beter te focussen en uw creativiteit en concentratie te bevorderen. En meer grip te krijgen op emoties. Probeer ook kosteloos mindfulness sessies, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. 

Doel: grip krijgen op uw mentale fitheid, je focus, creativiteit en ontspanning bevorderen.

Download de app en start deze serie.

Download in de App Store Download in de Play Store

Wilt u graag beter slapen?

Ontdek hoe ontspanning, structuur en een gezond ritme u op weg kan helpen naar zorgeloze nachten. Na deze minicursus bent u beter voorbereid op de nacht. U heeft meer inzicht in de kwaliteit van uw slaaproutine en creëert meer rust en ruimte in uw dag. Ook leert u met de audio sessies van meditatie specialist Tijn Touber beter te ontspannen. Klaar voor? Laten we klein beginnen! Neem de tijd en ontdek welke mini's bij u en uw leven passen. Zo houdt u uw nieuwe gezonde gewoonte het beste in stand. Wist u dit? Herhaling helpt u met volhouden.

Download de app en start deze serie.

Download in de App Store Download in de Play Store

Wat anderen zeggen over de Actify-app

'Top app'

Goede recepten! Zeer leuke tips. Ben er meer fruit en groenten door gaan eten. Ook haal ik nu dagelijks mijn 10.000 stappen. De meditatiesessies zijn gelukkig lekker nuchter. Niet te zweverig. En lekker Nederlands. Top app!

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Vol inspiratie'

Superfijne app met veel mogelijkheden, vol inspiratie maar toch heel gebruiksvriendelijk. Love it.

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Op de goede weg'

Fijne app die je met kleine stapjes en reminders op de goede weg helpt. Echt een aanrader!5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

Lees Maya's verhaal

Maya (66) beweegt sinds haar pensioen te weinig

Tot een paar maanden geleden werkte Maya als kleuterjuf en was ze elke dag in touw. Bovendien fietste ze een half uur heen en terug naar school. Nu ze met pensioen is, beweegt Maya een stuk minder. Daar moet verandering in komen.
Ontdek wat er gebeurde

Ik gebruikte 3 maanden de Actify-app en dit is wat er gebeurde

Rudi(49) was volgens zijn vrouw nogal inactief geworden. Via haar stuitte hij op de Actify-app. In kleine stapjes is hij meer gaan bewegen. Eerst gewoon binnenshuis, maar tegenwoordig ook buiten. Het verschil met voorheen is enorm.
Vertel mij meer

Dit is waarom je zulke goede resultaten behaalt met de Actify-App

Productmanager van Actify vertelt hoe wetenschappelijk inzicht je helpt naar een gezonder leven.