""

Wat je ook beweert, zorg dat je smeert

 

‘Voor dat half uurtje hoef ik me toch niet in te smeren …’

Wist je dat in Nederland huidkanker de meest voorkomende én snelst toenemende vorm van kanker is? Hoe vaker iemand verbrandt door de zon, hoe meer kans op huidkanker. Om het smeren van zonnebrandcrème te stimuleren plaatsen we op ruim 80 locaties smeerpalen met zonnebrandcrème door Nederland.

Drs Leenarts legt uit

2 vrienden in de avondzon smeren elkaar in
Interview
20-09-2023
3 minuten lezen

Zo bescherm je je huid in het avondzonnetje.

En hoe zit het nu precies met insmeren van een donkerder huidtype? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

kind wordt ingesmeerd
Interview
08-09-2023
3 minuten lezen

Wat kan ik doen aan oogirritatie door zonnebrandcrème?

En kan ik mijn lichaam elke dag insmeren met factor 30 in plaats van bodymilk? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

Vrouw op strand smeert kind in met zonnebrand
Interview
14-08-2023
2 minuten lezen

Beschermt kleding tegen zonnestraling?

En of er verschil is tussen zonnebrandolie en zonnebrandcrème? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

Buschauffeur zit achter glas in de zon
Interview
25-07-2023
2 minuten lezen

Moet je jezelf achter glas ook insmeren?

En welke belangrijke stoffen zitten er eigenlijk in zonbescherming? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

Insmeren
Interview
05-07-2023
2 minuten lezen

Breng je zonnebrandcrème voor of na je dagcrème aan?

En weet jij hoe het zit met smeren als je al voorgebruind bent? Drs Leenarts weet als dermatoloog hoe je je huid het best beschermt tegen de zon. Deze zomer geeft ze antwoord op al jouw vragen rondom smeren.

Blogs

""
Artikel
25-05-2023
3 minuten lezen

5 feiten en fabels over zonnebrandcrème

Weet jij hoeveel zonnebrandcrème je per smeerbeurt moet gebruiken? Of wat de factor zegt? Ontdek alles over zonnebrandcrème en wordt een echte smeerbaas.

""
Artikel
30-05-2023
3 minuten lezen

7 smoesjes om je niet in te smeren

Wat is jouw smoes om je niet in te smeren voor je naar buiten gaat? We ontkrachten de 7 meest gehoorde smeersmoezen. En leggen uit waarom het tóch belangrijk is je in te smeren.