Jongeren die druiven aan het eten zijn

Gezondere voeding

Voel je je soms schuldig als je ongezond eet? Of wil je wel gezond eten, maar zie je door alle diëten het bos niet meer? Ontdek met tips van experts, hoe je in kleine stapjes gezondere voeding kiest. En ga weer eten met liefde.

Start met gezondere voeding

Download de Actify-app

Heb jij al antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Zo nee, laat je dan inspireren door de recepten in de Actify Vitaliteitscoach app.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Of lees meer over Actify

Speciaal voor jou

Check jouw totaalplaatje

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Probeer direct
Artikel
3 minuten lezen

3 eenvoudige manieren om meer groente te eten

Vind je het soms lastig om aan die hoeveelheid te komen? Met deze handige tips zet je eenvoudig een voedzame maaltijd op tafel.
Bekijk het verhaal van Lise
Video
9 minuten kijken

Aflevering 2 | Totaalplaatje van Lise

Lise is zwanger en heeft niet vaak inspiratie om gezond te eten. Check in de video met welke simpele tips Lise gemakkelijke en gezonde maaltijden op tafel zet.

Voor werkgevers

Hoe medewerkers voor zichzelf zorgen, zie je als werkgever vaak niet. Sterker nog, daar ga je niet eens over! Tenzij (on)gezonde keuzes over voeding invloed hebben op werkgedrag. Hoe help je medewerkers met gezondere voeding?

Tips gezondere voeding

Blader door alle artikelen