""

Gezondere voeding

Voel je je soms schuldig als je ongezond eet? Of wil je wel gezond eten, maar zie je door alle diëten het bos niet meer? Laat je dan inspireren door de recepten in de Actify Vitaliteitscoach app. En ga weer eten met liefde.

Lees meer over Actify

Laat je inspireren

""
Podcast
17 minuten luisteren

Jan leefde ongezond. Hij ging anders eten (en verloor 25 kilo)

Hoe ga je gezonder leven in kleine stapjes? In onze podcastserie gaan we in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van voeding.

""
Artikel
3 minuten lezen

Echte verandering begint klein

Ken je dat? Dat je denkt: ik ga het helemaal anders doen. Ik ga meer sporten en gezonder eten. Maar na twee weken (of dagen) laat je je plan alweer varen. Zo lukt het wél om je gedrag blijvend te veranderen.

Video
9 minuten kijken

Aflevering 2 | Totaalplaatje van Lise

Lise is zwanger en heeft niet vaak inspiratie om gezond te eten. Bekijk met welke simpele tips Lise gemakkelijke en gezonde maaltijden op tafel zet.

""
Artikel
3 minuten lezen

Sanne zet nooit AGV op tafel. Zo pakt zij dit aan

Misschien wil je het wel, minder vlees eten, maar in de dagelijkse routine grijp je er in de supermarkt toch weer vanzelf naar. Zó lukt het misschien wel.

Vrouw lacht uitbundig
Artikel
3 minuten lezen

Het allerbelangrijkste om gezond te leren eten? Doe wat bij jou past!

Voedingsblogs, magazines en boeken staan vol met allerlei verschillende adviezen over eten. Welke moet je kiezen? Onthoud vooral: ga op zoek naar een gezond voedingspatroon dat bij jou past. Dat je collega vegan eet, betekent niet dat jij dezelfde weg in hoeft te slaan.

""
Artikel
3 minuten lezen

Dokter Tamara: “Zit je goed in je vel? Dan wordt gezond eten makkelijker”

“Als je gezonder wil eten, neem dan eerst je leven onder de loep. Spring je elke ochtend enthousiast je bed uit of sleep je jezelf de dag door?” Huisarts Tamara de Weijer bekijkt eten binnen het totaalplaatje van ons leven. En dat is goed om over na te denken.

""
Artikel
5 minuten lezen

Gezondheid KLM’ers neemt een vlucht dankzij Afvallen met Afspraken

Is het KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag gelukt om fitter te worden en af te vallen? Het is tijd voor het laatste weegmoment.

""
Artikel
4 minuten lezen

Twee KLM’ers vertellen over hun Afvallen met Afspraken-reis

KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag hebben een afspraak met zichzelf gemaakt: gezonder eten en meer bewegen. Dat doen ze binnen het programma Afvallen met Afspraken.

""
Artikel
4 minuten lezen

Twee KLM’ers checken in bij Afvallen met Afspraken: wat is hun bestemming?

KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag doen mee met Afvallen met Afspraken en vertellen over hun vlucht naar fitheid.

""
Podcast
19:50 minuten luisteren

Van bedrijfskantine tot broodtrommel

Richard Leth leert ons dat het echt mogelijk is om ons denken en gevoelens te beïnvloeden door wat we in onze mond stoppen. Ontdek wat er op het menu in de bedrijfskantine moet staan.

""
Artikel
6 minuten leestijd

De invloed van eetpatronen op de gezondheid van medewerkers

Wat is nu eigenlijk de invloed van eetpatronen op de gezondheid van je medewerkers?

""
Artikel
4 minuten leestijd

Hoe help je medewerkers gezonde keuzes maken?

Waar komt onze eetdrang voor ongezond voedsel vandaan en waarom zijn medewerkers met meer zelfbeheersing ook succesvoller.

Aan de slag met gezondere voeding

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.

Download de Actify-app

Inspiratie nodig? Download de app Actify, die staat boordevol gezonde recepten. Misschien eet jij vanavond al wel frambozen sorbetijs als toetje. Lekker én gezond!

Download in de App StoreDownload in de Play Store