""

Goede relaties

Genoeg van koetjes en kalfjes en zin in een écht goed gesprek met vrienden, familie en collega’s? Ontdek met tips van experts hoe je in kleine stapjes kunt werken aan goede relaties. En kom écht in verbinding met de mensen om je heen.

Zoek je manieren om te werken aan goede relaties? We helpen je er graag bij! Maak kennis met Actify, jouw vitaliteitscoach. Of lees op deze pagina inspirerende artikelen met bruikbare tips voor goede relaties.

Inspiratie en tips voor goede relaties

""
Webinar
45 minuten kijken

Generatie Z op de werkvloer

Hoe verhoudt Generatie Z zich ten opzichte van de andere generaties? Wat is generatiemanagement en wat kan dat voor jou als leidinggevende betekenen?

""
Webinar
42 minuten kijken

Financieel gezond

In dit webinar bespreken we de signalen op de werkvloer die kunnen duiden op geldproblemen bij medewerkers.

""
Artikel
6 minuten lezen

6 leuke energizers tijdens vergadering

Energizers to the rescue! Doorbreek de dagelijkse sleur van je werk.

Gezond en gezellig thuis

Met deze serie ga je samen aan de slag met nieuwe gewoontes. Wist je dat onderzoeken laten zien, dat mensen die zich eenzaam voelen vaker een zwak immuunsysteem en hoge bloeddruk hebben? Sociaal contact is dus niet alleen gezellig, maar ook gezond.

Download de app en start direct deze serie.

Download in de App Store Download in de Play Store

Daar gaat het om. Ietsje meer bewegen, iets minder bewerkt eten, investeren in je relatie, vaker de natuur opzoeken. Het telt allemaal mee in het totaalplaatje van onze gezondheid.

Zelf aan de slag met goede relaties

""

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
icoon brein

Download de Actify-App

Wil je graag beter slapen, maar weet je niet hoe? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.
icoon boek

Bekijk ook de andere thema's

Gezondheid is meer dan bewegen, het is een totaalplaatje. Er speelt veel meer mee. Lees alle thema's van het totaalplaatje door.

Snel je weg vinden