Goede relaties

Genoeg van koetjes en kalfjes en zin in een écht goed gesprek met vrienden, familie en collega’s? Ontdek met tips van experts hoe je in kleine stapjes kunt werken aan goede relaties. En kom écht in verbinding met de mensen om je heen.

Aan de slag met goede relaties

Aan de slag met Actify

De Actify- app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past. En dat helemaal zonder extra kosten! Met de app plant u makkelijk al uw activiteiten. Download de Actify- app en ga aan de slag!

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Speciaal voor jou

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Oud verliefd stel
Artikel
3 minuten lezen

10 heerlijk ouderwetse relatietips (ze werken!)

De kwaliteit van je relatie heeft veel invloed op je lichaam en geest. Met deze tips geef je je relatie een fijne boost!
Video
10 minuten kijken

Aflevering 3 | Totaalplaatje van Ramona

Ramona werkt fulltime thuis en haar sociale leven speelt zich vooral online af. Check in de video met welke simpele tips Ramona echt contact kan leggen.

Voor werkgevers

Collega's zie je soms nog meer dan vrienden of familie. Hoe creëer je een team waarin medewerkers zich durven te ontwikkelen?

Tips voor een sterk teamgevoel
 

Blader door alle artikelen