""

Goede relaties

Genoeg van koetjes en kalfjes en zin in een écht goed gesprek met vrienden, familie en collega’s? Ontdek met tips van experts hoe je in kleine stapjes kunt werken aan goede relaties. En kom écht in verbinding met de mensen om je heen.

Lees meer over Actify
 

Laat je inspireren

Vriend masseert vriendin haar schouders
Artikel
3 minuten lezen

Sander en zijn vriendin masseren elkaar

Als Sander en zijn vriendin echt even de tijd voor elkaar willen nemen, masseren ze elkaar. Voor hen is het de manier om dichter bij elkaar te komen.

Oud verliefd stel
Artikel
3 minuten lezen

10 heerlijk ouderwetse relatietips

Een goede relatie is iets om zuinig op te zijn, want het is een belangrijke factor in ons levensgeluk. Met deze tips geef je je relatie een fijne boost!

Artikel
2 minuten lezen

Deze 6 tips zorgen voor een gelukkiger kind

Als er iets is wat ouders graag willen, is het dat hun kind gelukkig is. Maar wat maakt een kind nu echt gelukkig? Wetenschappers zochten het uit en maakten deze lijst.

Podcast
17 minuten luisteren

Ellen zorgt naast haar gezin ook voor haar vader (en dat is best pittig!)

Hoe ga je gezonder leven in kleine stapjes? In onze podcastserie gaan we in gesprek met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van relaties.

Artikel
3 minuten lezen

Anna's moeder heeft dementie

Dat Anna’s moeder aan dementie leed wist haar vader al een tijdje. Hij hield het stil voor zijn kinderen. Na zijn dood openbaarde het zich in volle omvang. Nu belt haar moeder haar tien tot honderd keer per dag.

Video
10 minuten kijken

Aflevering 3 | Totaalplaatje van Ramona

Ramona werkt fulltime thuis en haar sociale leven speelt zich vooral online af. Check in de video met welke simpele tips Ramona echt contact kan leggen.

""
Artikel
4 minuten leestijd

Thuiswerken en het belang van echt contact

Thuiswerken is de nieuwe norm. We mijden de file, loggen in met de kat op schoot en spreken onze collega’s in online meetings.

Artikel
3,5 minuten leestijd

Werkgeluk tussen kantoortuin en thuiskantoor

De mens is van nature een sociaal wezen met een diepe behoefte aan contact. Thuiswerken ondermijnt die behoefte.

""
Artikel
4 minuten leestijd

Terug naar kantoor maar niet helemaal

2020 gaat de boeken in als het jaar van de pandemie. Het jaar waarin alles anders werd en we kennismaakten met ‘het nieuwe normaal’.

""
Artikel
5 minuten leestijd

Kwetsbaarheid op de werkvloer

Hoe stel je je kwetsbaar op als leidinggevende en hoe ver ga je hierin? En waarom is het eigenlijk zo moeilijk om je kwetsbaar op te stellen?

""
Artikel
5 minuten leestijd

Hybride werken biedt ruimte voor maatwerk

Veel leidinggevenden en medewerkers willen een hybride manier van werken in stand houden: deels thuis, deels op kantoor.

""
Artikel
5 minuten leestijd

Terug naar kantoor op sneakers

Georgette Fijneman, directievoorzitter van Zilveren Kruis deelt met haar LinkedIn-volgers haar verwachtingen over de tijd waarin we teruggaan naar kantoor.

Voor werkgevers

Collega's zie je soms nog meer dan vrienden of familie. Hoe creëer je een team waarin medewerkers zich durven te ontwikkelen?

Tips voor een sterk teamgevoel

Aan de slag met goede relaties

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
""

Download de Actify-app

Wil je graag gezonder leven, maar weet je niet hoe? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Download in de App StoreDownload in de Play Store