vrouw die in deuropening staat

Fijne omgeving

Kan jouw omgeving wel wat meer groen gebruiken? Of ben je die rommelige zolder zat? Ontdek met tips van experts, hoe je in kleine stapjes werkt aan een fijne omgeving. En voel de rust in je lichaam en hoofd terugkeren.

Zo maak je een fijne omgeving

4 weken aan de slag met een fijne omgeving

Een fijne omgeving? Meld je dan nu aan voor de e-mailserie Fijne omgeving. Je ontvangt iedere week een e-mail waarin je bijvoorbeeld meer leert over wat een groene buurt met je doet, hoe je een opgeruimd huis en een fijne thuiswerkplek creëert. Klinkt goed toch?

Speciaal voor jou

Check jouw totaalplaatje

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
Check het nu
Artikel
3 minuten lezen

Dit zijn ze! 7 tekenen van een gezonde omgeving

Een fijne leefomgeving zorgt niet alleen voor meer levensgeluk, maar is ook superbelangrijk voor onze gezondheid.
Bekijk het verhaal van Nazrien
Video
10 minuten kijken

Aflevering 4 | Totaalplaatje van Nazrien

Nazrien is blogger en door de rommel thuis vindt ze geen rust. Check in de video met welke simpele tips Nazrien thuis tot rust komt.

Aan de slag met Actify

De Actify- app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past. En dat helemaal zonder extra kosten! Met de app plant u makkelijk al uw activiteiten. Download de Actify- app en ga aan de slag!

Download in de App StoreDownload in de Play Store