Lekker in je vel

Actify

We weten het allemaal: meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en voldoende ontspannen hebben invloed op uw gezondheid. En nee, dit hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Maak kennis met Actify, uw persoonlijke digitale coach van Zilveren Kruis.

Download de app

Actify

We weten het allemaal: meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en voldoende ontspannen hebben invloed op uw gezondheid. En nee, dit hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Maak kennis met Actify, uw persoonlijke digitale coach van Zilveren Kruis.

Download de app

Aan de slag met Actify

De Actify Vitaliteitscoach app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past. En dat helemaal gratis! Met de app plant u makkelijk al uw activiteiten. Download de Actify Vitaliteitscoach app en ga aan de slag!

Kunt u hulp gebruiken bij een gezonde leefstijl?

Wist u dat 9 op de 10 Nederlanders al niet genoeg groenten of fruit eet? En dat de gemiddelde Nederlander al moeite heeft met 5.000 stappen per dag. U begrijpt dat de bekende 10.000 stappen al helemaal niet lukt. Genoeg reden om aan de slag te gaan met uw gezondheid met Actify!

In kleine stappen wennen aan nieuwe gewoontes

Werken aan uw gezondheid een grote opgave? Niet met de Actify Vitaliteitscoach app! De app herhaalt en motiveert u om te wennen aan nieuw gewoontes, zodat het een onderdeel wordt van uw dagelijkse leven. En u hoeft hiervoor niet naar de sportschool of andere ingewikkelde dingen te doen. En de app kost u niets!

Aan de slag met uw persoonlijke doelen

De Actify Vitaliteitscoach app bestaat uit verschillende series passend bij uw gezondheidsdoel. Wilt u eindelijk werk maken van die 10.000 stappen per dag of beter ontspannen iedere dag? Of zoekt u inspiratie om gezonder te eten of tips voor een goede nachtrust? Kies een serie dat bij u past en ga aan de slag!

Fit in 10 weken

Fit zonder sportschool het kan. Fit zijn betekent lekker in je vel zitten. Hier hoeft u geen sporter voor te zijn. In deze minicursus leert u meer bewegen en fitter worden op een tempo dat bij u past en makkelijker vol te houden is. 

Met kleine opdrachten die makkelijk uit te voeren zijn. Zo wordt meer bewegen automatisch een gewoonte. 

Download de app en start direct deze serie.

Eet voldoende fruit deel 1

Wist u dat 9 op de 10 Nederlanders niet genoeg groente of fruit eet? En dit terwijl elke dag 200 gram fruit eten u helpt uw bloeddruk te verlagen en uw lijf gezond houden. Daarnaast helpt het de drang naar snoepen verminderen en heeft het zoveel andere voordelen. Met deze serie begint u klein, houdt u het leuk en lekker. Heeft u deze serie met vlag en wimpel voltooid? Dan kunt u over naar deel 2 of beginnen met de serie 'Meer groente eten'.

Download de app en start deze serie.

Uw mindset in balans challenge

In deze serie van 7 dagen, krijgt u handige tips en opdrachten om extra aandacht te geven aan uw mentale fitheid. Leer handige manieren om beter te focussen en uw creativiteit en concentratie te bevorderen. En meer grip te krijgen op emoties. Probeer ook kosteloos mindfulness sessies, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. 

Doel: Grip krijgen op uw mentale fitheid, je focus, creativiteit en ontspanning bevorderen.

Download de app en start deze serie.

Wilt u graag beter slapen?

Ontdek hoe ontspanning, structuur en een gezond ritme u op weg kan helpen naar zorgeloze nachten. Na deze minicursus bent u beter voorbereid op de nacht. U heeft meer inzicht in de kwaliteit van uw slaaproutine en creëert meer rust en ruimte in uw dag. Ook leert u met de audio sessies van meditatie specialist Tijn Touber beter te ontspannen. Klaar voor? Laten we klein beginnen! Neem de tijd en ontdek welke mini's bij u en uw leven passen. Zo houdt u uw nieuwe gezonde gewoonte het beste in stand. Wist u dit? Herhaling helpt u met volhouden.

Download de app en start deze serie.

Wat anderen zeggen over Actify

'Ontzettend leuke app'

Toegankelijke communicatie, leuke mini’s en series en daardoor een makkelijke manier om aan je gezondheid te werken zonder dat het als verplichting voelt!

5 sterren beoordeling

Bron: App Store

'Motiverend'

Erg inspirerend en motiverend. Fantastische app!

5 sterren beoordeling

Bron: App Store

'Weg van deze app'

Helemaal weg van deze app! De kleine doelen zorgen ervoor dat het haalbaar is. Maar toch voelt het alsof je veel bereikt.

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

Een man aan het mediteren in het park.

Het verbluffende effect van mediteren

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig mediteren de hersenstructuur verandert. De expert: “Zelfs 5 minuten per dag is al winst.”

Baby ligt in bed met hondje

Snel in slaap met deze methode

Als in slaap vallen een probleem is, probeer dan eens de 4-7-8-methode. Sommige mensen vallen dan binnen een paar minuten in slaap. Slaap lekker!

Persoon zit op trap

Waag de stap en pak de trap

Heb je een zittend beroep? Best lastig om tijdens werk voldoende beweging te krijgen. Wissel de lift eens om voor de trap.