Wintersport

App de vakantiedokter

Met App de Vakantiedokter van Zilveren Kruis heeft u altijd medische hulp op zak. Stel hier ook uw vragen over het coronavirus.

Download de app

App de vakantiedokter

Met App de Vakantiedokter van Zilveren Kruis heeft u altijd medische hulp op zak. Stel hier ook uw vragen over het coronavirus.

Download de app

Chat met een medisch expert in Nederland

Stel, u voelt zich niet lekker. Misschien heeft u vragen over wat u het beste kunt doen. Of maakt u zich zorgen en wilt u overleggen met een medisch expert. Stel uw vraag via de chat, stuur een foto mee en krijg binnen 25 minuten een reactie.

Met App de Vakantiedokter neemt u gemakkelijk contact op met een medisch expert in Nederland. Ook als u geen klant bent van Zilveren Kruis. De app is normaal gesproken bedoeld voor onze klanten die op vakantie zijn. Maar nu ook speciaal voor uw vragen rondom het coronavirus.

Overal medische hulp op zak

​Voor iedereen

Overal verzekerd van medisch advies. Ook als u geen klant van Zilveren Kruis bent.

Direct contact

Binnen 25 minuten krijgt u reactie van een medisch expert in Nederland.

Goed voorbereid

Met de app heeft u vóór en tijdens uw vakantie altijd praktische tips bij de hand.

Heeft u een lokale arts nodig?

Soms is medisch advies op afstand niet voldoende. Moet u naar een arts of ziekenhuis en bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan helpt de Zilveren Kruis alarmcentrale door Eurocross u verder bij het vinden van de juiste zorg. Via App de Vakantiedokter kunt u 24/7 met Eurocross bellen.

Praktische tips voor vertrek

Of u nou binnenkort op reis gaat of al in het buitenland bent: App de Vakantiedokter bevat tips voor verschillende vakanties. Ook voor de wintersport! Weet u bijvoorbeeld waarom een helm ook voor ervaren wintersporters een goed idee is?

Lees het in de app