""

Het totaalplaatje van je medewerkers

Hoe zitten je medewerkers in hun vel? Ontdek tips, inspirerende verhalen en handige tools. En inspireer jouw medewerkers om zelf aan de slag te gaan met hun totaalplaatje.

Check jouw totaalplaatje

Het totaalplaatje van je medewerkers

Hoe zitten je medewerkers in hun vel? Ontdek tips, inspirerende verhalen en handige tools. En inspireer jouw medewerkers om zelf aan de slag te gaan met hun totaalplaatje.

Check jouw totaalplaatje

Direct aan de slag

Tips over veerkracht

Aan het werk met veerkracht

Op de veerkracht van je medewerkers heb je als werkgever niet altijd invloed. Maar dat betekent niet dat je ze niet kunt ondersteunen!
Tips over eigen regie

Aan het werk met eigen regie

Eigen regie stemt gelukkig. Ook op de werkvloer. Hoe wakker je die eigen regie aan?
Tips over samenwerken

Aan het werk met samenwerken

Je medewerkers missen elkaar. Misschien wennen de digitale meetings, maar écht contact blijft lastig. Hoe breng je teams samen voor goed en gelukkig werken?
Tips over stress

Aan het werk met stress

Help jij je medewerkers hun grenzen aan te geven? Goed bezig! We helpen je graag met praktische tips.

Blader door alle thema's

Fijne werkplek

Veilig? Natuurlijk. Comfortabel? Dat ook. Maar is je werkplek stimulerend? En gezond? In dit thema lees je wat een fijne werkplek inhoudt en wat jij kunt verbeteren.

Eigen regie

Gelukkige en gezonde mensen op de werkvloer. Hoe krijg je dat voor elkaar? Steeds meer werkgevers geven de regie uit handen. En creƫren een werkomgeving die medewerkers stimuleert om zo gezond mogelijk te werken en leven.

Meer bewegen

In dit thema check je met het Zitrapport hoe het ervoor staat met het zitgedrag in jouw organisatie en hoor je in de podcast 1000 stappen waarom 'bewegen' je productiever maakt.

Mentaal sterker

Als je goed in je vel zit, vliegt het werk door je handen en kun je beter omgaan met tegenslagen. Ontdek in dit thema hoe je de mentale conditie op de werkvloer kunt versterken.

Sterk teamgevoel

Collega's zie je soms nog meer dan vrienden of familie. Hoe creëer je een team waarin medewerkers zich durven te ontwikkelen? In dit thema lees je alles over het versterken van teamgevoel.

Vitaal leiderschap

Zonder vitale medewerkers geen succesvolle organisatie. Maar welke rol is hierin weggelegd voor u? En hoe voert u eigenlijk het gesprek over vitaliteit? Wij helpen u in drie stappen op weg.

Nieuw! Het Gezonder Leven Platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven Platform