""

Infographics Gezond Ondernemen

Zilveren Kruis gelooft dat succesvolle bedrijven zich onderscheiden door gezonde en vitale medewerkers en wil zich hier graag voor inzetten. Deze handige infographics kunnen daarbij helpen. Naast praktische tips is het een eenvoudige manier om het gezonde gesprek op de werkvloer te laten ontstaan.
illustratie man en vrouw werken staand

Voel je vitaal, zit bewust

Te veel zitten is ongezond. Deze infographic voor op de werkvloer maakt duidelijk waarom dat zo is en geeft handige tips. Leuk voor op de liftdeur of bij het koffieapparaat.

illustratie man overwerken

De gevolgen van overwerken

Bekijk de resultaten uit het onderzoek onder leidinggevenden en medewerkers over de gevolgen van overwerken en de voorbeeldfunctie van een leidinggevende.

Download de infographic (pdf)

illustratie twee mensen doen high five

Mentaal sterk zijn, doe je zo

Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen.

illustratie sigaret, drank en obesitas

Sta sterk in je werk

Meer Bewegen, minder Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning is een hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Download de infographic (pdf)
Download the infographic in English (pdf)

illustratie man liggend op de bank

Een goede nachtrust is het halve werk

Als medewerkers uitgerust zijn, kunnen ze iedere uitdaging aan. Deze infographic voor op de werkvloer vol handige tips gaat daar zeker bij helpen.

illustratie man met attachekoffer

Wat leren medewerkers en werkgevers van een burn-out?

Wat zijn de oorzaken? Hoe ervaren medewerkers de terugkeer op het werk? En welke adviezen zijn er?

Download de infographic (pdf)

illustratie vrouwen

Zo blijf je stress de baas

Stress is de belangrijkste oorzaak voor verzuim. Deze infographic voor op de werkvloer helpt medewerkers stress te herkennen én hier beter mee om te gaan.

Download de infographic (pdf)
Download the infographic in English (pdf)

illustratie vrouw ziek thuis

WGA eigenrisicodrager of niet?

U bent standaard verzekerd bij het UWV voor het risico van de kosten bij arbeidsongeschiktheid. Maar u kunt ook WGA eigenrisicodrager worden. Wat houdt dit precies in? De infographic helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Download de infographic (pdf)

illustratie man op de fiets met hondje

Fitter op het werk

Iedereen voelt zich graag zo prettig mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Deze infographic voor op de werkvloer vol handige tips gaat daar zeker bij helpen!