""

Hoe help je medewerkers ontspannen?

Zie je dat je medewerkers tijdens videocalls steeds minder aandacht hebben? Of lijken je medewerkers somber en futloos? Tijd om eens te kijken naar de balans tussen inspanning en ontspanning.
Check het totaalplaatje

Om echt te kunnen ontspannen hebben je hersenen anderhalf tot twee uur per dag zonder digitale prikkels nodig. Geef je jezelf die rust niet dan gaat ons brein hiermee aan de slag op momenten die eigenlijk ergens anders voor zijn bedoeld. Bijvoorbeeld tijdens je slaap. Het gevolg: je ligt in bed te piekeren of je slaapt heel onrustig. Hoeveel ruimte bied jij je medewerkers om te ontspannen?

Direct aan de slag met ontspannen

icoon hart

Spitsuur op het werk en thuis

Werk, gedeelde taken thuis een sociaal leven en soms nog een studie. Veel medewerkers worstelen met het vinden van een juiste balans. Deze workshop biedt de handvatten om evenwicht te vinden en behouden.
icoon lotusbloem

Mindfulness

Stress verminderen, zelfkennis verhogen en beter in balans blijven. Het komt allemaal aan bod in een persoonlijk coachingstraject ‘Bewust beLeven met mindfulness’.
icoon mensen

Werk en ouderschap

Een oneerlijke verdeling van tijd kan stress en schuldgevoelens geven bij werkende ouders. Krijg meer inzicht in je persoonlijkheid en leer beter omgaan met verwachtingen en valkuilen.

Alles over ontspannen

""
Podcast
19:51 minuten luisteren

Hoe sta je elke dag fit op

Volgens Lienke de Jong begint een beweeglijke dag al in de ochtend! Ze beschrijft hoe je elke dag fit kunt opstaan, ochtendmens of niet.

""
Podcast
17:28 minuten luisteren

Gun je medewerkers ontspanning

Leiderschap- en teamcoach Tessa Houben praat met Arjen over de grote rol die de acceptatie van ‘wat is’ kan spelen binnen je team of afdeling.

podcast opname roos schelvis
Podcast

Werkdruk vs werkstress

Hard werken voelt vaak wel lekker. Maar werkdruk, dat ziet HR-beleidsadviseur en onderzoeker Roos Schelvis niet als iets positiefs.

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is een app die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.

Lees meer over Actify Teams

Tip! E-mailserie meer ontspannen

Hoe combineren je medewerkers alle dingen die ze belangrijk vinden, zonder dat ze er stress van krijgen? Tip hen deze e-mailserie. In 5 e-mails leer je hoe je in kleine stappen vaker kunt ontspannen en lekker in je vel blijft zitten.

Naar de inschrijfpagina

Meer weten over dit thema? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn