""

Hoe help je medewerkers ontspannen?

Zie je dat je medewerkers tijdens videocalls steeds minder aandacht hebben? Of lijken je medewerkers somber en futloos? Tijd om eens te kijken naar de balans tussen inspanning en ontspanning.
Check het totaalplaatje

Om echt te kunnen ontspannen hebben je hersenen anderhalf tot twee uur per dag zonder digitale prikkels nodig. Geef je jezelf die rust niet dan gaat ons brein hiermee aan de slag op momenten die eigenlijk ergens anders voor zijn bedoeld. Bijvoorbeeld tijdens je slaap. Het gevolg: je ligt in bed te piekeren of je slaapt heel onrustig. Hoeveel ruimte bied jij je medewerkers om te ontspannen?

Direct aan de slag met ontspannen

icoon hart

Spitsuur op het werk en thuis

Werk, gedeelde taken thuis een sociaal leven en soms nog een studie. Veel medewerkers worstelen met het vinden van een juiste balans. Deze workshop biedt de handvatten om evenwicht te vinden en behouden.
icoon lotusbloem

Mindfulness

Stress verminderen, zelfkennis verhogen en beter in balans blijven. Het komt allemaal aan bod in een persoonlijk coachingstraject ‘Bewust beLeven met mindfulness’.
icoon mensen

Werk en ouderschap

Een oneerlijke verdeling van tijd kan stress en schuldgevoelens geven bij werkende ouders. Krijg meer inzicht in je persoonlijkheid en leer beter omgaan met verwachtingen en valkuilen.

Alles over ontspannen

""
Podcast
22 minuten luisteren

Wanneer is druk te druk?

Het druk hebben lijkt haast een statussymbool. Maar moeten we het niet even wat rustiger aan doen?

""
Webinar
49 minuten kijken

Aan het werk met stress

Hoe kun je zelf de (werk-)stress in je werk en je leven verminderen?

""
Artikel
6 minuten lezen

Ontspanning en stressreductie bij Philips

Een stressreductie van 39% zonder het kantoor te verlaten? In een pilot met virtual reality laat Philips zien dat het kan.

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is een app die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.

Lees meer over Actify Teams

Het Gezonder Leven platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven platform

Tip! E-mailserie meer ontspannen

Hoe combineren je medewerkers alle dingen die ze belangrijk vinden, zonder dat ze er stress van krijgen? Tip hen deze e-mailserie. In 5 e-mails leer je hoe je in kleine stappen vaker kunt ontspannen en lekker in je vel blijft zitten.

Naar de inschrijfpagina

Meer weten over dit thema? Neem contact met mij op

""

Totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.