""

Wat is Mijn Collectief?

Met Mijn Collectief heeft u altijd en overal inzicht in de zorgzaken van uw organisatie. U vindt er alles over uw collectief zorgcontract. Hoeveel medewerkers zijn verzekerd bij Zilveren Kruis, hoe staat het met de gezondheid van uw medewerkers en welke gezondheidsoplossingen gebruiken ze? Zo kunt u aan de slag met preventie en het versterken van uw medewerkers om verzuim tegen te gaan. Uw verzuimpercentage wordt vergeleken met het verzuimpercentage binnen uw sector.

Welke functionaliteiten heeft Mijn Collectief?

Als u bent ingelogd, ziet u de startpagina van Mijn Collectief. Hierop staan producten met een vinkje, deze neemt uw organisatie af. De producten in het blauw kunt u nog afsluiten.

U heeft inzicht in uw zorgcontract, de gezondheid en het verzuim van uw medewerkers. Ook vindt u informatie over onze producten en diensten. En kunt u eenvoudig offertes aanvragen voor onze zakelijke verzekeringen, zoals WIA, WGA en Expat.

In uw postvak ontvangt u nieuwsberichten van Zilveren Kruis. Van onze nieuwsbrief en nieuwe polisvoorwaarden tot aan beleidswijzigingen uit Den Haag. Ook past u snel uw bedrijfsgegevens aan binnen Mijn Collectief. Wel zo handig.

Bent u al bekend met Mijn Collectief?

Lees dan snel onze actuele berichten en blogs voor meer inspiratie over Gezond Ondernemen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.00 – 17.30.

MKB 071 364 19 20

Grootzakelijk 071 367 08 25

Intermediair 071 364 19 50

Stuur ons een e-mail

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mail ons direct

Chatten met een adviseur

We geven u direct antwoord op uw vragen

Chat nu niet beschikbaar.