""

Mijn Collectief

In Mijn Collectief vindt u alles over uw collectief zorgcontract. Zo kunt u aan de slag met preventie en het versterken van uw medewerkers om verzuim tegen te gaan.
Inloggen Mijn Collectief
Met Mijn Collectief heeft u altijd en overal inzicht in de zorgzaken van uw organisatie. U vindt er alles over uw collectief zorgcontract. Hoeveel medewerkers zijn verzekerd bij Zilveren Kruis, hoe staat het met de gezondheid van uw medewerkers en welke gezondheidsoplossingen gebruiken ze? Zo kunt u aan de slag met preventie en het versterken van uw medewerkers om verzuim tegen te gaan. Uw verzuimpercentage wordt vergeleken met het verzuimpercentage binnen uw sector.

Welke functionaliteiten heeft Mijn Collectief?

Als u bent ingelogd, ziet u de startpagina van Mijn Collectief. Hierop staan producten met een vinkje, deze neemt uw organisatie af. De producten in het blauw kunt u nog afsluiten.

U heeft inzicht in uw zorgcontract, de gezondheid en het verzuim van uw medewerkers. Ook vindt u informatie over onze producten en diensten. En kunt u eenvoudig offertes aanvragen voor onze zakelijke verzekeringen, zoals WIA, WGA en Expat.

In uw postvak ontvangt u nieuwsberichten van Zilveren Kruis. Van onze nieuwsbrief en nieuwe polisvoorwaarden tot aan beleidswijzigingen uit Den Haag. Ook past u snel uw bedrijfsgegevens aan binnen Mijn Collectief. Wel zo handig.

Bent u al bekend met Mijn Collectief?

Lees dan snel onze actuele berichten en blogs voor meer inspiratie over Gezond Ondernemen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Bel mij terug

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn