""

Het totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.
Ontdek de TotaalCheck

Aan de slag met de TotaalCheck

De TotaalCheck geeft medewerkers inzicht in het totaalplaatje van hun gezondheid. Allerlei zaken bepalen hoe dat eruitziet. Voeding, beweging, omgeving, slaap, relaties en ontspanning. Alles telt mee. In ongeveer 10 minuten weten jouw medewerkers waarmee ze aan de slag kunnen. Wij helpen graag met tips, inspirerende verhalen en adviezen om hun gezondheid te verbeteren.

Ontdek de TotaalCheck

In kleine stappen meteen aan de slag

Werken aan je gezondheid is geen doel met een finishlijn. Het is een onderdeel van je leven, waar je elke dag mee bezig bent. We helpen jouw medewerkers om in kleine stappen aan de slag te gaan. Met het invullen van de TotaalCheck zetten je medewerkers de eerste stap.

illustratie hand met hart

1. Doe de TotaalCheck

Beantwoord de vragen over je gezondheid.
illustratie hersenen

2. Bekijk jouw resultaten

Kies met welke thema’s je aan de slag wil gaan.
illustratie wortel

3. Aan de slag

En ontdek dat je in kleine stappen veel bereikt.

Ontdek onze tips, adviezen en inspirerende verhalen

Wij helpen je graag om de gezondheid van je medewerkers te verbeteren. Dat doen we op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en we werken samen met experts. Zo wordt gezonde keuzes maken een stuk gemakkelijker.

Lekker slapen. Ook dat telt mee.

Overdag even ontspannen, of een korte powernap. Helemaal goed. Echt slapen, bewaar dat liever voor 's nachts. En zo zijn er nog meer manieren waarmee medewerkers zelf invloed hebben op een goede nachtrust. Die genoeg energie geeft voor een nieuwe (werk)dag.

Ontdek alles over Beter slapen

Van bewegen iets gewoons maken. Ook dat telt mee.

Genoeg bewegen; dat hoeven medewerkers niet alleen te doen in de sportschool. Pak wat vaker de fiets. Of ga even wandelen in de lunchpauze. Als medewerkers tijdens hun werkdag vaker bewegen, zijn ze ongemerkt goed bezig.

Ontdek alles over Meer bewegen

Zorgen voor elkaar. Ook dat telt mee.

Hoe gezond medewerkers zijn, heeft ook te maken met anderen. Of er iemand voor ze zorgt. Of zij voor iemand. Genoeg aandacht krijgen. Mensen die om hen geven. Dat voelt heel fijn en is ook echt goed.
Ontdek alles over Goede relaties

Even helemaal niets doen. Ook dat telt mee.

Even helemaal niets doen. Dat doet iets goeds met medewerkers. Het geeft energie. Dus geen Netflix of al lopend een podcast beluisteren. Maar wandelen in de natuur en genieten van de stilte en rust.
Ontdek alles over Meer ontspannen

Weten wat je eet. Ook dat telt mee.

De eerste stap naar gezond eten; weten wat je eet. Fruit bijvoorbeeld, zit vol vezels en vitamines. Maar er zitten ook suikers in. En daar wil je er niet teveel van hebben. Als een medewerker weet wat hij of zij eet, is het makkelijker om een goede balans te vinden.
Ontdek alles over Gezondere voeding

Waar je werkt. Ook dat telt mee.

Waar je werkt, bepaalt ook hoe je je voelt. Fijne collega’s. Een begripvolle leidinggevende. De kans om je te ontwikkelen. Waar feedback geven heel normaal is.
Ontdek alles over een Betere werkomgeving

Deel de TotaalCheck met je medewerkers

Laat medewerkers weten dat alles meetelt als het om hun gezondheid gaat. En dat ze in een paar stappen kunnen ontdekken hoe het totaalplaatje van hun gezondheid eruit ziet. En wat misschien beter kan. Op die manier laat je zien dat gezondheid belangrijk is, ook op de (digitale) werkvloer.

Deel de TotaalCheck

Inspiratie voor werkgevers

Help jouw medewerkers met het creëren van een fijne werkomgeving. We geven je praktische tips op diverse thema's. Want gezondheid gaat over veel meer dan je denkt.

Naar alle thema's