""

Goede werkrelaties op de werkvloer

Een groot deel van het werkgeluk hangt af van onderlinge werkrelaties. Maar niet iedereen kan het goed met elkaar vinden én sommigen juist iets te goed. Hoe help je relaties tussen en mét medewerkers te verbeteren?
Check het totaalplaatje

Werkrelaties verbeteren

Relaties op de werkvloer: liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties of slechts collegiaal. Welke relatievormen spelen er binnen jouw bedrijf en hoe gaat iedereen hiermee om? Hoe kun je relaties op de werkvloer met je medewerkers - of relaties tussen medewerkers - verbeteren? Mag je hier eigenlijk wel iets van zeggen en zo ja, hoe doe je dat? En hoe stel ik mij eigenlijk als leidinggevende kwetsbaar op, zonder dat het afdoet van de zekere mate van autoriteit?

Aan het werk met goede werkrelaties

""

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.
""

Het Gezonder Leven platform

Langer doorwerken, werk-privé balans onder druk én krapte op de arbeidsmarkt. De gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Andersom beseffen medewerkers zich meer dat werk invloed heeft op hun gezondheid. Maar hoe breng je dat samen?

Laat je inspireren

""
Webinar
20-06-2023
45 minuten kijken

Generatie Z op de werkvloer

Hoe verhoudt Generatie Z zich ten opzichte van de andere generaties? Wat is generatiemanagement en wat kan dat voor jou als leidinggevende betekenen?

""
Webinar
21-03-2023
42 minuten kijken

Financieel gezond

In dit webinar bespreken we de signalen op de werkvloer die kunnen duiden op geldproblemen bij medewerkers.

""
Artikel
03-02-2023
6 minuten lezen

6 leuke energizers tijdens vergadering

Energizers to the rescue! Doorbreek de dagelijkse sleur van je werk.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

""

Totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.