""

Goede werkrelaties op de werkvloer

Een groot deel van het werkgeluk hangt af van onderlinge werkrelaties. Maar niet iedereen kan het goed met elkaar vinden én sommigen juist iets te goed. Hoe help je relaties tussen en mét medewerkers te verbeteren?
Check het totaalplaatje

Werkrelaties verbeteren

Relaties op de werkvloer: liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties of slechts collegiaal. Welke relatievormen spelen er binnen jouw bedrijf en hoe gaat iedereen hiermee om? Hoe kun je relaties op de werkvloer met je medewerkers - of relaties tussen medewerkers - verbeteren? Mag je hier eigenlijk wel iets van zeggen en zo ja, hoe doe je dat? En hoe stel ik mij eigenlijk als leidinggevende kwetsbaar op, zonder dat het afdoet van de zekere mate van autoriteit?

Aan het werk met goede werkrelaties

""

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.
""

Het Gezonder Leven platform

Langer doorwerken, werk-privé balans onder druk én krapte op de arbeidsmarkt. De gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Andersom beseffen medewerkers zich meer dat werk invloed heeft op hun gezondheid. Maar hoe breng je dat samen?

Alles over goede werkrelaties

""
Webinar
50 minuten kijken

Weer verbinding maken

Onno Hamburger en Frederique Maring nemen je mee in de wereld van werkgeluk, de Big Five en thuiswerken.

Christianne Leenhouts
Podcast
20:57 minuten luisteren

Hoe kun je beter 'nee' zeggen?

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer en focust zich op gedrag en leiderschap. Samen met Arjen kijkt ze naar manieren om als medewerker meer nee te leren zeggen.

Podcast opname denise dechamps
Podcast
16:43 minuten luisteren

De uitdaging van remote communicatie

Een vriendelijk knikje of peinzend over je kin strijken: een groot deel van onze communicatie verloopt onbewust via lichaamstaal.