""

Goede werkrelaties op de werkvloer

Een groot deel van het werkgeluk hangt af van onderlinge werkrelaties. Maar niet iedereen kan het goed met elkaar vinden én sommigen juist iets te goed. Hoe help je relaties tussen en mét medewerkers te verbeteren?
Check het totaalplaatje

Werkrelaties verbeteren

Relaties op de werkvloer: liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties of slechts collegiaal. Welke relatievormen spelen er binnen jouw bedrijf en hoe gaat iedereen hiermee om? Hoe kun je relaties op de werkvloer met je medewerkers - of relaties tussen medewerkers - verbeteren? Mag je hier eigenlijk wel iets van zeggen en zo ja, hoe doe je dat? En hoe stel ik mij eigenlijk als leidinggevende kwetsbaar op, zonder dat het afdoet van de zekere mate van autoriteit?

Aan het werk met goede werkrelaties

Lees meer over Actify Teams

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.
Naar het Gezonder Leven platform

Het Gezonder Leven platform

Langer doorwerken, werk-privé balans onder druk én krapte op de arbeidsmarkt. De gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Andersom beseffen medewerkers zich meer dat werk invloed heeft op hun gezondheid. Maar hoe breng je dat samen?

Recente artikelen over goede werkrelaties

Inspiratie goede werkrelaties

Bekijk het webinar
Video
51:14 minuten

Het beste uit jezelf halen

In het Gezond Ondernemen webinar van Zilveren Kruis gaan topschaatser Martin Hesman en Elly Ploumen (HR directeur Achmea) onder leiding van Tom Jessen in gesprek over hoe je het beste uit jezelf haalt.
Luister of lees de podcast
Podcast
24:30 minuten

Valt er wat te leren van dieren?

Naar werk gaan we niet alleen om te werken. We gaan ook voor het sociaal contact met collega’s. Maar in een jaar van thuiswerken met schaarse bijpraatmomenten, krijgt het sociale dier in ons te weinig voer!
Naar het artikel
Artikel
3 minuten leestijd

Liefde op de werkvloer

Waar medewerkers intensief samenwerken, kan het gebeuren dat gevoelens de professionele relatie overstijgen. Bijna 300 duizend medewerkers hebben een relatie op de werkvloer. 4% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een partner binnen hetzelfde bedrijf.