""

Goede werkrelaties op de werkvloer

Een groot deel van het werkgeluk hangt af van onderlinge werkrelaties. Maar niet iedereen kan het goed met elkaar vinden én sommigen juist iets te goed. Hoe help je relaties tussen en mét medewerkers te verbeteren?
Check het totaalplaatje

Werkrelaties verbeteren

Relaties op de werkvloer: liefdesrelaties, vriendschappen, familierelaties of slechts collegiaal. Welke relatievormen spelen er binnen jouw bedrijf en hoe gaat iedereen hiermee om? Hoe kun je relaties op de werkvloer met je medewerkers - of relaties tussen medewerkers - verbeteren? Mag je hier eigenlijk wel iets van zeggen en zo ja, hoe doe je dat? En hoe stel ik mij eigenlijk als leidinggevende kwetsbaar op, zonder dat het afdoet van de zekere mate van autoriteit?

Aan het werk met goede werkrelaties

""

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.
""

Het Gezonder Leven platform

Langer doorwerken, werk-privé balans onder druk én krapte op de arbeidsmarkt. De gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Andersom beseffen medewerkers zich meer dat werk invloed heeft op hun gezondheid. Maar hoe breng je dat samen?

Laat je inspireren

""
Webinar
07-11-2022
48 minuten kijken

Psychologische veiligheid

Wat is psychologische veiligheid en waarom is het zo cruciaal binnen je bedrijf of organisatie? Hóe kun je veiligheid in jouw team creëren? Laat je inspireren door Joriene Beks en Doeschka Anschutz.

""
Webinar
22-08-2022
50 minuten kijken

Weer verbinding maken

Onno Hamburger en Frederique Maring nemen je mee in de wereld van werkgeluk, de Big Five en thuiswerken.

""
Artikel
30-08-2022
4 minuten lezen

Hybride werken wordt de toekomst

Uit onderzoek van TNO blijkt dat bijna de helft van de thuiswerkers dit graag combineert met werken op locatie. FrieslandCampina werkt aan een plan.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

""

Totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.