""

Meer bewegen op de werkvloer

We bewegen niet alleen te weinig, maar ook steeds minder. Een uurtje sporten per week maakt een werkdag zitten niet goed. Hoe ga je het gesprek aan met medewerkers zonder dat het betuttelend overkomt?
Check het totaalplaatje

‘Hoe krijg ik mijn medewerkers in beweging’, is één van de meest gegooglede vragen van werkgevers. Daarbij is het belangrijk om niet alleen naar de medewerkers te kijken, maar ook in de spiegel. Want wat doe jij als werkgever om je medewerkers te helpen om meer te bewegen? En hoe laat je ze inzien dat ze niet door moeten blijven typen, maar echt even op moeten staan. Voor medewerkers met een fysiek zware baan; moet je die wel of niet motiveren om te bewegen voor hun gezondheid?’

Direct aan de slag met meer bewegen

illustratie hart

Actief aan de slag

Persoonlijke coaching helpt bij het halen van fitheidsdoelen. Een doordacht dieet, afvallen, streefgewicht behouden en fit blijven: het heeft allemaal met elkaar te maken. Actief aan de slag biedt medewerkers complete ondersteuning.

illustratie mensen

Beweging? Bingo!

Zijn jouw medewerkers genoeg in beweging of zit iedereen stil? Breng wat actie naar de werkvloer met de ‘Meer bewegen’-editie van de Beter-in-je-vel-Bingo.

illustratie spierbal

Gedragsmatige fysieke training

Bij last van bepaalde, acute klachten is er een verhoogd risico op langdurige uitval. Daar zit niemand op te wachten, dus actie is gewenst. Dit re-integratieprogramma pakt klachten in een vroeg stadium aan.

Artikelen over meer bewegen

Hidde de Vries
Podcast
23 minuten luisteren

Vitale medewerkers vitaal bedrijf

Hoe zorg je als werkgever nou voor vitaliteit op de werkvloer? Hidde de Vries weet hier alles van af.

""
Artikel
5 minuten lezen

Gezondheid KLM’ers neemt een vlucht dankzij Afvallen met Afspraken

Is het KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag gelukt om fitter te worden en af te vallen? Het is tijd voor het laatste weegmoment.

""
Artikel
4 minuten lezen

Twee KLM’ers vertellen over hun Afvallen met Afspraken-reis

KLM-medewerkers Sigrid Van Tol-Schakel en Evert Uitslag hebben een afspraak met zichzelf gemaakt: gezonder eten en meer bewegen. Dat doen ze binnen het programma Afvallen met Afspraken.

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is een app die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.

Lees meer over Actify Teams

Het Gezonder Leven platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven platform
You can only set link to internal media or external video (vimeo).

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

""

Totaalplaatje van je medewerkers

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in het werk, maar ook waar je woont. Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor de gezondheid van je medewerkers. En ga aan de slag.