""

Hoe krijg jij je medewerkers in beweging?

We bewegen niet alleen te weinig, maar ook steeds minder. Een uurtje sporten per week maakt een werkdag zitten niet goed. Hoe ga je het gesprek aan met medewerkers zonder dat het betuttelend overkomt?
Check het totaalplaatje

‘Hoe krijg ik mijn medewerkers in beweging’, is één van de meest gegooglede vragen van werkgevers. Daarbij is het belangrijk om niet alleen naar de medewerkers te kijken, maar ook in de spiegel. Want wat doe jij als werkgever om je medewerkers te helpen om meer te bewegen? En hoe laat je ze inzien dat ze niet door moeten blijven typen, maar echt even op moeten staan. Voor medewerkers met een fysiek zware baan; moet je die wel of niet motiveren om te bewegen voor hun gezondheid?’

Direct aan de slag met meer bewegen

Meer over de oplossing

Actief aan de slag

Persoonlijke coaching helpt bij het halen van fitheidsdoelen. Een doordacht dieet, afvallen, streefgewicht behouden en fit blijven: het heeft allemaal met elkaar te maken. Actief aan de slag biedt medewerkers complete ondersteuning.

Download de thuiswerkbingo (pdf)

Beweging? Bingo!

Zijn jouw medewerkers genoeg in beweging of zit iedereen stil? Breng wat actie naar de werkvloer met de ‘Meer bewegen’-editie van de Beter-in-je-vel-Bingo.

Meer over de training

Gedragsmatige fysieke training

Bij last van bepaalde, acute klachten is er een verhoogd risico op langdurige uitval. Daar zit niemand op te wachten, dus actie is gewenst. Dit re-integratieprogramma pakt klachten in een vroeg stadium aan.

Recente artikelen over meer bewegen

Inspiratie over meer bewegen

Luister de podcast
Podcast
16:51 minuten

Vitaliteit in organisaties

In deze aflevering zetten we 1000 stappen met Klaas van Erp, adviseur dynamisch werken bij Pim Mulier. Arjen gaat met hem in gesprek over vitaliteit in organisaties.
Lees het verhaal van SAP
Artikel

Je ziet gewoon steeds meer energie in het pand

Softwarebedrijf SAP werkt hard aan het gezond en fit houden van haar mensen. In Nederland zijn dat er ruim 680, die bijna allemaal afhankelijk zijn van de laptop. Het gevaar van veel zitten loert dan om de hoek.
Luister de podcast
Podcast
14:32 minuten

Het belang van minder zitten

In deze aflevering zetten we 1000 stappen met Hidde van der Ploeg, associate professor van het Amsterdam UMC. Arjen gaat met hem in gesprek over vitaliteit in organisaties, meer bewegen en minder zitten.

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is een app die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.

Lees meer over Actify Teams

Het Gezonder Leven platform

Maak de volgende stap in jouw organisatie en breng de gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau.

Naar het Gezonder Leven platform

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn