""

Fitte medewerkers met Present! Service

Met Present! Service bepaal je zelf het aanbod gezondheidsoplossingen voor je medewerkers. Dit bevordert de vitaliteit en voorkomt dat medewerkers uitvallen. Want gezonde en vitale medewerkers zorgen voor succesvolle organisaties.

Het totaalplaatje van je medewerkers

Voor werkgevers is het belangrijk dat hun medewerkers zich goed voelen. En dat zij inzetbaar blijven. Langer doorwerken, werk-privĂ© balans onder druk en krapte op de arbeidsmarkt: de gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. 

Wat is Present! Service

Present! Service biedt toegang tot een persoonlijke online omgeving waar je verschillende gezondheidsoplossingen kunt aanvragen voor je medewerkers. Je kunt zelf kiezen welke zorgoplossingen het beste passen bij jouw bedrijf, het werk en de medewerkers. Waar nodig staan wij je bij met advies. Wij regelen het gehele operationele proces van inkoop en aanvraag tot declaratie. Maar je houdt altijd zelf de regie.

Alle voordelen op een rij

  • Toegang tot groot aanbod oplossingen op gezondheid & vitaliteit
  • Eigen regie op aanvragen en budget
  • Geen werkzaamheden voor inkoop, afhandeling aanvragen en facturatiestromen
  • Inzicht in de aanvragen en budget
  • Advies en ondersteuning van onze adviseurs
""

Aanbod

Als werkgever kies je zelf de gezondheidsoplossingen die het beste passen bij jouw bedrijf, het type werk, de branche en je medewerkers. Je kiest zelf de zorgoplossingen en aanbieders of maakt gebruik van het uitgebreide aanbod wat Zilveren Kruis heeft ingekocht.
""

Voor wie

Present! Service is voor werkgevers die aan de slag willen met hun gezondheidsbeleid en hierin volledig ontzorgd willen worden. 
icoon spierbal

Type bedrijf

Present! Service past bij bedrijven die actief bezig zijn met hun gezondheidsbeleid en medewerkers willen ondersteunen om met gezondheid en vitaliteit aan de slag te gaan.

Gezond Ondernemen aanbod voor je medewerkers

Het aanbod op Present! Service is voor werkgevers die hun eigen zorgaanbieders willen inzetten en volledige regie willen houden op de aanvragen en budgetten. De werkgever en medewerker bepalen samen welke gezondheidsoplossing het beste ingezet kan worden. Voor werkgevers die de regie bij hun medewerkers willen leggen en de medewerkers zelf aan de slag willen laten gaan met vitaliteit en hun totaalplaatje bieden wij het Gezonder Leven platform aan.

Present! Service

Zelf het aanbod samenstellen   
Werkgever doet aanvraag voor de medewerkers  
Dagelijkse support van onze werkgeversdesk  
Eigen online omgeving met aanbod  
Inzicht in aanvragen en budget  

 

Kosten

Aansluitkosten € 5.000,-
Kosten voor eigen zorgoplossingen
(niet door Zilveren Kruis ingekocht)

Neem contact met mij op

Gezonder Leven platform

Aanbod van opleidingen en e-learnings  
Medewerker vraagt zelf aan met eigen budget  
Passend aanbod en interactie  
Plug & play  
Inzicht in afname aanbod  
 

Kosten

€ 5.000 aansluitkosten


Neem contact met mij op

Meer over Gezonder Leven platform

Present! Service voor bedrijven en organisaties

Present! Service biedt toegang tot een persoonlijke online omgeving waar je verschillende gezondheidsoplossingen kunt aanvragen voor je medewerkers. Je kunt zelf kiezen welke zorgoplossingen het beste passen bij jouw bedrijf, het werk en de medewerkers. Zilveren Kruis regelt de afhandeling en facturering. 

Vrijblijvend gesprek plannen

Snel je weg vinden