""

Wellbeing & Vitaliteitsevent

Op dinsdag 10 oktober 2023 is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! We kiezen de Vitaliteitsmanager van het jaar 2023. Daarnaast zijn er sprekers en workshops over het centrale thema: Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?
Meld je aan!

Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?

Steeds meer bedrijven denken dat aandacht voor wellbeing en vitaliteit dé weg naar succesvol en duurzaam ondernemen is. De mens staat centraal want wat is de organisatie zonder medewerkers? En wat is een medewerker zonder vitaliteit? Anderen zien deze aandacht vooral als luxe, weggelegd voor de grotere bedrijven. Als klein onderdeel van HR, en vooral te realiseren wanneer er voldoende financiële ruimte is. Tijdens het event zijn er sprekers en workshops over het centrale thema: Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?

Wie wordt Vitaliteitsmanager van het jaar?

Zoals elk jaar kiezen we de Vitaliteitsmanager van het jaar. Welke professional heeft zich in 2023 het meest onderscheiden als Vitaliteitsmanager? Wie heeft wellbeing en vitaliteit ingezet als een serieuze verantwoordelijkheid én werkende strategie? Wie volgt Rosa Wassink op van het Nova College? Ben jij of ken jij de Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar? Of ben jij die MKB’er met een innovatieve oplossing in jouw bedrijf? Meld je voor deze verkiezing aan.

Dit jaar een extra verkiezing voor het MKB!

Het midden- en kleinbedrijf (tot 500 medewerkers) heeft zijn eigen uitdagingen, maar ook eigen inspirerende en innovatieve oplossingen. Daarom verdient deze sector een specifieke verkiezing. Dit jaar hebben we daarom voor het eerst twee verkiezingen: één voor het MKB en één voor het Grootbedrijf. Ben jij of ken jij de Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar? Of ben jij die MKB’er met een innovatieve oplossing in jouw bedrijf? Meld je voor deze verkiezing aan.

Aanmelden event

Kom je ook op dinsdag 10 oktober 2023 naar het Wellbeing & Vitaliteitsevent?

Meld je aan

Aanmelden Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar

Ben jij of ken jij de Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar? Of ben jij die MKB’er met een innovatieve oplossing in jouw bedrijf? Meld je voor deze verkiezing aan.

Samen met Gezond in Bedrijf

Het event en de verkiezingen worden dit jaar voor het eerst door Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis samen georganiseerd. Gezond in Bedrijf Business School is al meer dan 20 jaar dé naam op het gebied van verzuim, re-integratie, vitaliteit en inzetbaarheid. Ze kennen alle grote en kleine partijen op dit speelveld en weten als geen ander wat HR-, Arbo- en OR professionals nodig hebben om te kunnen excelleren in hun vak. Het event en de verkiezing voor Vitaliteitsmanager van het Jaar passen daar helemaal bij.

Het Wellbeing & Vitaliteitsevent 2023 is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! Kom netwerken en ontmoet gelijkgestemden. Voor Wellbeing, Health en Vitaliteitsmanagers, Managers Duurzame Inzetbaarheid, HR- en Arbo-managers, directie en OR. Arbodiensten, providers en verzekeraars. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.