""

Wellbeing & Vitaliteitsevent

Het Wellbeing & Vitaliteitsevent is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland!

Investeren in een gezonde en vitale organisatie?

Over dit thema werd uitgebreid op het Wellbeing & Vitaliteitsevent op 10 oktober gesproken. Steeds meer bedrijven zien dit als hét middel in de strijd tegen verzuim. Ook blijkt het een manier om personeelskrapte tegen te gaan. Bekijk het filmpje voor een impressie van het event.

Vitaliteitsmanager van het jaar

Zoals elk jaar kozen we de Vitaliteitsmanager van het jaar. Merlyn Esajas van Vattenfall (grootzakelijk) en Chantal Engels van Atlant Basisonderwijs (mkb) werden tijdens het event uitgeroepen tot vitaliteitsmanagers van het jaar.

Lees het volledige artikel

Samen met Gezond in Bedrijf

Het event en de verkiezingen worden dit jaar voor het eerst door Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis samen georganiseerd. Gezond in Bedrijf Business School is al meer dan 20 jaar dé naam op het gebied van verzuim, re-integratie, vitaliteit en inzetbaarheid. Ze kennen alle grote en kleine partijen op dit speelveld en weten als geen ander wat HR-, Arbo- en OR professionals nodig hebben om te kunnen excelleren in hun vak. Het event en de verkiezing voor Vitaliteitsmanager van het Jaar passen daar helemaal bij.

Het Wellbeing & Vitaliteitsevent is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! Kom netwerken en ontmoet gelijkgestemden. Voor Wellbeing, Health en Vitaliteitsmanagers, Managers Duurzame Inzetbaarheid, HR- en Arbo-managers, directie en OR. Arbodiensten, providers en verzekeraars. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.