""

Wat is Mijn Intermediair?

Regel hier snel en eenvoudig allerlei zorgzaken. Bekijk uw deelnemer-, premie- en portefeuille overzicht.
Inloggen Mijn Intermediair
Intermediairs vormen een belangrijke partner voor Zilveren Kruis. Daarom bouwen we onze samenwerking kwalitatief uit met intermediairs die goed aansluiten bij onze toekomstplannen. Hierin ligt de focus op gezondheid en vitaliteit.

Interessante artikelen

""
Artikel
09-08-2022

Collectieve zorgverzekering

Vanaf 1 januari 2023 is het niet meer mogelijk om collectiviteitskorting op de basisverzekering te geven. De Eerste Kamer is onlangs akkoord gegaan met het wetsvoorstel van de Tweede Kamer.

illustratie vrouw liggend met boek
Tip
02-06-2021

Vakantie voorbij blijf stressvrij

Terugkomen op je werk na een vakantie kan hectisch zijn. Schep eerst overzicht, zet je mobiel op stil en ruim je werkplek op. Download de infographic.

Tip
12-07-2022

App Zilveren Kruis Wijzer

De app Zilveren Kruis Wijzer van Zilveren Kruis biedt hulp bij vragen over uw gezondheid, zorg in het buitenland en tips voor als u eropuit gaat.

Bekijk ons aanbod

""

Present! Light oplossingen

Met Present! Light kun je direct aan de slag met gezond werken. Boek online workshops en trainingen tegen scherpe prijzen en met 10% extra korting.
""

Samen werken aan gezondheid met Actify Teams

Actify Teams is de vitaliteitscoach die medewerkers samen met collega’s, in kleine stappen helpt gezonder te leven.
""

Het Gezonder Leven platform

Met het Gezonder Leven Platform werken je medewerkers aan hun mentale, fysieke en sociale gezondheid, dus het totaalplaatje van hun gezondheid. Dit doen ze op een ontspannen en persoonlijke manier voor een blijvend resultaat, zij kiezen zelf waaraan ze werken.