Veelgestelde vragen

Het platform kost € 5.000,- excl btw per jaar. Dit is inclusief platformgebruik, accounts, de inkoop van door ons geselecteerd aanbod, het beheer van het platform, facturatie en service.
Data en privacy is voor ons als zorgverzekeraar heel belangrijk. De gegevens op het Gezonder Leven platform zijn geanonimiseerd en niet terug te herleiden naar de medewerker. De data verwerken we via de regelingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AvG). We vertellen hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.
Wij helpen bij de activatie van het platform. Dat doen we door gezamenlijk de aanpak, activatie en evaluatie op te pakken. We komen graag in gesprek welke methode en middelen we hiervoor willen gebruiken.
Het medewerkersbudget is een persoonlijk budget waarmee elke medewerker zelfstandig (zorg)oplossingen kan kiezen. Medewerkers hebben eigen regie en anonimiteit in het aanvragen en gebruiken van aanbod wat binnen hun budget past.
Ja, een deel van het aanbod valt onder fiscale vrijstelling van de Werkkostenregeling. Denk aan oplossingen die bijdragen aan de vakinhoudelijke of professionele ontwikkeling van de medewerker. Ook zijn subsidies mogelijk, hierover komen we graag in gesprek.
Binnen het Gezonder Leven platform staan duizenden gezondheidsoplossingen rondom duurzame inzetbaarheid. Zo hebben medewerkers de keuze uit gratis en betaald aanbod van gezondheid tot inzetbaarheid.
Het Gezonder Leven platform ontzorgt medewerkers en werkgevers met de inzet van een (CAO) budget. Er is licht tot zwaarder aanbod van gezondheid tot leren en ontwikkelen beschikbaar. Het Gezonder Leven platform biedt ondersteuning aan werkgevers met activatie, inkoop en facturatie. Kortom, we helpen Gezond te Ondernemen.