""

Gezonde medewerkers met het Gezonder Leven platform.

Geef jouw medewerkers eigen regie. Zij gaan gemotiveerd aan de slag met hun eigen gezondheid. Daardoor zitten zij lekker in hun vel en blijven zij duurzaam inzetbaar.

Download de flyer

Duurzame inzetbaarheid is een totaalplaatje

Jouw medewerkers krijgen te maken met verschillende uitdagingen. Van mantelzorg, werk-privé balans, financieel rondkomen tot mentale gezondheid en digitalisering. Voor iedere medewerker is iets anders belangrijk. Met het Gezonder Leven platform hebben medewerkers zelf de regie over hun gezondheid op een manier die bij hen past.

Aan de slag met het Gezonder Leven platform

Het Gezonder Leven platform motiveert jouw medewerkers om in kleine stapjes aan hun gezondheid te werken. Met een eigen budget kan jouw medewerker gratis en betaalde oplossingen afnemen. Oplossingen die passen bij hun situatie of het nu om gezondheid of inzetbaarheid gaat.

Benieuwd hoe je het Gezonder Leven platform kan inzetten binnen jouw bedrijf? Neem contact op met onze expert Margriet Nulkes.

Bel met Margriet

Of vraag een demo aan

Welke gezondheidsthema's komen aan bod?

Het Gezonder Leven platform is een gezondheidsplatform met het meest uitgebreide aanbod van gerenommeerde aanbieders en in te zetten voor elke situatie. Op het platform kunnen medewerkers met de volgende thema's aan de slag.
""

Leren & ontwikkelen

Creëer een bedrijf waarin medewerkers zich durven te ontwikkelen. In het aanbod vind je trainingen waaronder communicatie, persoonlijk leiderschap en loopbaanscan.
""

Gezonder eten en drinken

Gezond eten en drinken is belangrijk voor lichaam en geest. De workshops over gezond eten en voeding versterken je medewerkers.
""

Meer bewegen

Zijn jouw medewerkers genoeg in beweging? Breng wat actie naar de werkvloer met een gericht aanbod van bewegingsprogramma's, sportlessen en workshops.
""

Fit mijn pensioen halen

Ouder wordende medewerkers zijn belangrijk. Maar hoe halen ze gezond hun pensioen? Met het aanbod in het Gezonder Leven Platform hebben zij zelf de regie over hun gezondheid.
""

Werk en privé balans

Werk en privé combineren is niet eenvoudig. Een oneerlijke verdeling kan stress geven. Ondersteun je medewerkers om meer balans en geluk te vinden zodat zij er weer tegenaan kunnen.

Hoe werkt het?

Het Gezonder Leven platform bestaat uit de volgende 3 fases.

Oriënteren

Gaan jullie aan de slag met het Gezonder Leven platform? Dat is al een eerste stap richting gezondere medewerkers met meer energie en eigen regie! Wij kijken samen waar de wensen en behoeften liggen en brengen deze in kaart. Dat doen we met het leveren van de juiste tools en informatie, waaronder:

  • Korte bedrijfsscan;
  • Demo en doornemen van wensen;
  • Aantrekkelijk voorstel.

Implementeren en activeren

Wij helpen met het succesvol implementeren en lanceren van het Gezonder Leven platform binnen jouw organisatie. We brengen de aanpak en wensen in kaart en zorgen gezamenlijk voor activatie bij jouw medewerkers.

  • Implementatie kick-off;
  • Activatie van medewerkers;
  • Evaluatie.

 

Tussentijds evalueren

Tussentijds zijn er rapportages en evaluaties die inzicht geven in de gestelde doelen en het effect op basis van een nul- en tussenmeting. Zo heb je als werkgever inzicht in wat er speelt in jouw organisatie, en kan je waar nodig bijsturen.

  • Periodieke rapportages geven inzicht in activatie en budgetverloop;
  • Trendrapportages geven inzicht in gebruikt aanbod;
  • Eventueel verdiepende inzichten met specialist op duurzame inzetbaarheid.

Veelgestelde vragen

Het platform kost € 5.000,- excl btw per jaar. Dit is inclusief platformgebruik, accounts, de inkoop van door ons geselecteerd aanbod, het beheer van het platform, facturatie en service.
Data en privacy is voor ons als zorgverzekeraar heel belangrijk. De gegevens op het Gezonder Leven platform zijn geanonimiseerd en niet terug te herleiden naar de medewerker. De data verwerken we via de regelingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AvG). We vertellen hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.
Wij helpen bij de activatie van het platform. Dat doen we door gezamenlijk de aanpak, activatie en evaluatie op te pakken. We komen graag in gesprek welke methode en middelen we hiervoor willen gebruiken.
Het medewerkersbudget is een persoonlijk budget waarmee elke medewerker zelfstandig (zorg)oplossingen kan kiezen. Medewerkers hebben eigen regie en anonimiteit in het aanvragen en gebruiken van aanbod wat binnen hun budget past.
Ja, een deel van het aanbod valt onder fiscale vrijstelling van de Werkkostenregeling. Denk aan oplossingen die bijdragen aan de vakinhoudelijke of professionele ontwikkeling van de medewerker. Ook zijn subsidies mogelijk, hierover komen we graag in gesprek.
Binnen het Gezonder Leven platform staan duizenden gezondheidsoplossingen rondom duurzame inzetbaarheid. Zo hebben medewerkers de keuze uit gratis en betaald aanbod van gezondheid tot inzetbaarheid.
Het Gezonder Leven platform ontzorgt medewerkers en werkgevers met de inzet van een (CAO) budget. Er is licht tot zwaarder aanbod van gezondheid tot leren en ontwikkelen beschikbaar. Het Gezonder Leven platform biedt ondersteuning aan werkgevers met activatie, inkoop en facturatie. Kortom, we helpen Gezond te Ondernemen.

Snel je weg vinden