Wie is de beste zorgaanbieder voor uw aandoening?

Als patiƫnt wilt u graag weten bij welke zorgaanbieder u het beste terecht kunt voor uw aandoening. De zorgrapporten van Zilveren Kruis kunnen u daarbij helpen.

Veel mensen weten na een eerste diagnose niet goed welke keuzemogelijkheden er zijn voor de behandeling van een aandoening en waar zij die behandeling het beste kunnen ondergaan. Zilveren Kruis heeft voor 30 verschillende aandoeningen zorgrapporten gemaakt, die kunnen helpen bij het kiezen voor een ziekenhuis.

Ziekenhuizen vergelijken

In de zorgrapporten worden verschillende ziekenhuizen met elkaar vergeleken op basis van kwaliteitsinformatie die Zilveren Kruis beschikbaar heeft. Denk hierbij aan het aantal operaties dat jaarlijks wordt uitgevoerd, welke kennis zorgverleners hebben over de aandoening en wat de kwaliteit van de behandeling is. Maar ook aan wachttijden of beoordelingen door patiënten. U kunt maximaal vijf ziekenhuizen vergelijken. Bij u in de buurt of verder weg. In de rapporten vindt u ook tips voor het gesprek met de arts.

Heeft u behoefte aan meer informatie over uw behandeling en waar u deze volgens uw wensen het beste kunt laten doen? Vraag dan een zorgrapport aan!

sfsprod252_one1
Er is nog geen aandoening gekozen
Hoeveel km bent u bereid om te reizen voor uw behandeling?*
U heeft nog geen keuze gemaakt