""

Krijg ik reiskosten vergoed?

Moet u binnenkort naar het ziekenhuis voor chemotherapie? Of bent u met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht? Kijk of u de kosten voor openbaar vervoer, taxi, eigen vervoer of ambulance vergoed krijgt.
""

Vergoeding vervoer met auto, OV of taxi

  • Krijgt u radio-, immuun- of chemotherapie bij kanker, of nierdialyse?
  • Bent u visueel gehandicapt of zit u in een rolstoel?
  • Heeft u langere tijd vervoer nodig door een langdurige ziekte of aandoening?
  • Heeft uw kind recht op intensieve kindzorg?

""

Vergoeding vervoer met ambulance

  • Moet u met spoed naar het ziekenhuis?
  • Of moet u met de ambulance naar het ziekenhuis voor een behandeling?

Vervoerskosten naar het buitenland

Vervoer naar Belgiƫ of Duitsland

Regelt de Zorgcoach voor u een ziekenhuisopname in België of Duitsland zodat u sneller behandeld wordt? Dit is wachttijdverkorting. Zilveren Kruis heeft een vergoeding uit de aanvullende verzekering voor vervoer naar het ziekenhuis in België of Duitsland. U reist per taxi, openbaar vervoer of met uw eigen auto.

Overnachtings- en vervoerskosten bij expertisebehandelingen in het buitenland

Reist u naar uw expertisebehandeling in het buitenland en heeft u overnachtingen in de buurt van het ziekenhuis? Zilveren Kruis heeft een vergoeding voor deze reiskosten uit de aanvullende verzekering. U reist met het vliegtuig, openbaar vervoer of eigen vervoer.

Vervoerskosten voor uw bezoek

Vervoer en overnachting voor bezoekers

Als u in een ziekenhuis ligt, dan kunnen uw gezinsleden u bezoeken voor ziekenbezoek. U kunt de reiskosten van uw gezinsleden vergoed krijgen. Er is een vergoeding voor eigen vervoer, openbaar vervoer of taxi.

Overnachting en vervoer naar Belgiƫ of Duitsland voor gezinsleden

Wordt u opgenomen in een ziekenhuis in België of Duitsland? En komt uw gezin op bezoek? Zilveren Kruis heeft een vergoeding uit de aanvullende verzekering voor de reiskosten en overnachtingskosten van uw gezin.