Met eigen vervoer, openbaar vervoer of taxivervoer naar en van uw behandeling bij een zorgverlener

Heeft u een machtiging geregeld? Dan krijgt u uw vervoer vergoed. Op deze pagina leest u meer informatie over de verschillende soorten vervoer.

U reist met eigen vervoer

Als u met eigen vervoer naar uw behandeling gaat, vergoeden wij € 0,38 per kilometer (in 2023 is dat € 0,37). Dit doen we op basis van de snelste route. Met de routeplanner van Easy Travel berekenen wij het aantal kilometers. We houden geen rekening met omleidingen, blokkades, persoonlijke voorkeuren in weggebruik en ontwijken van files. Maakt u gebruik van een andere routeplanner? Dan kan er een verschil zijn in het berekende aantal kilometers.

De afstand van uw reis

Bereken zelf eenvoudig de afstand van uw route met de routeplanner van Easy Travel

U reist met het openbaar vervoer

De vergoeding geldt voor reizen met de trein, bus, tram, metro of veerboot.  Reist u met de trein? Dan vergoeden wij alleen de kosten van de 2e klas.

U reist met de taxi

Als u reist met de taxi betaalt u de taxi eerst zelf. U bewaart het bonnetje goed en stuurt deze mee in de declaratie. Wij betalen u dan een deel van de rekening terug. Bekijk voor de vergoedingen deze pagina. Het te vergoeden bedrag is nooit hoger dan het bedrag van uw taxideclaratie.

Bekijk uw vergoeding