""

Mantelzorg

Zorgen voor een naaste doet u 
uit liefde en betrokkenheid, maar 
vraagt soms veel van u. We denken 
graag mee over hoe mantelzorg 
past in uw eigen leven.

Mantelzorgwegwijzer

Het regelen van mantelzorg kan soms best lastig zijn. Waar moet u beginnen? Met deze test van 5 minuten helpen we u op weg. U krijgt persoonlijk advies over uw mantelzorgsituatie. En hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Doe de Mantelzorgwegwijzer

Hulp bij dagelijkse taken

Mantelzorgers doen veel verschillende werkzaamheden voor hun naasten. Gelukkig zijn er allerlei organisaties die kunnen ondersteunen. Met informatie over regelgeving rond mantelzorg of hoe ook goed te zorgen voor jezelf. Met schoonmaakhulp bijvoorbeeld, of korting op taxiritten.

Onze Zorgcoaches staan voor u klaar

Mantelzorg is niet altijd even makkelijk. Soms kunnen onze Zorgcoaches helpen. Zij kunnen met u meedenken of u adviseren over vergoedingen.

071 365 20 40

ma t/m vrij 8.00 - 18.00 uur

Gerelateerde artikelen

Lees hun ervaringen

Ervaringen van mantelzorgers

Mantelzorgers zorgen onbetaald en vaak lang voor zieke familieleden of vrienden. U bent mantelzorger als u meer dan acht uur per week en langer dan drie maanden voor een naaste zorgt.

Vertel mij hoe

Zorgen voor elkaar

Mantelzorg is een mooie, maar ook veeleisende taak. Extra hulp is nooit weg. Zilveren Kruis ondersteunt u met informatie, vergoedingen en kortingen.

Vind de juiste balans

Mantelzorg en werk

Zorgen voor een naaste verdient uw tijd en aandacht. Maar de rest van uw leven gaat gewoon door. Zoals uw baan. We helpen u graag bij het vinden van de juiste balans tussen mantelzorg en werk.