Volop extra voordeel voor jou bij Zilveren Kruis

Als klant van Zilveren Kruis krijg je meer dan alleen goede dekking van je vergoedingen. Wij geven je handige extra's en ook nog leuke kortingen. Bekijk je voordelen.

Korting krijgen is altijd leuk

Collectiviteitskorting

Vaak krijg je korting op je aanvullende- en tandartsverzekering wanneer je je collectief verzekert. Daarnaast krijg je in veel gevallen extra vergoedingen, passend bij je persoonlijke situatie.

Korting door vrijwillig eigen risico

Je kunt je eigen risico verhogen tot maximaal € 885. Het voordeel van het verhogen van je eigen risico is dat je minder zorgpremie betaalt. Maar als je zorgkosten hebt, betaal je wel een groter deel zelf.

Betaaltermijn korting

Betaal per jaar en krijg korting. De korting is 1% bij een jaarbetaling en 0,5% als je per halfjaar betaalt. Dat is mooi meegenomen!

Ontdek Zilverkorting

Speciaal voor jou als verzekerde van Zilveren Kruis: korting op brillen of lenzen bij Specsavers of opticiens die aangesloten zijn bij het Collectief voor Zelfstandige Opticiens (CvZO).

Meer over Zilverkorting

Extra service, daar houden wij van

Gezond & Fitbundel

Aan de slag met je gezondheid? Dan mag je van ons verwachten dat wij je helpen. Daarom is er de Gezond en Fitbundel. In de Gezond en Fitbundel vind je een uitgebreid gezondheidsaanbod op 1 plek. Zo wordt het voor jou geen zoekplaatje. Ontdek nu de voordelen!

TotaalCheck

Gezonder leven? Dat moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. Ontdek met de TotaalCheck welke stap jij nog kunt zetten.

Jij betaalt, dus jij bepaalt

Heb je een rekening voor zorgkosten ontvangen? Of komt de afschrijving voor premie er weer aan? Je betaalt zoals jij dat wilt. Beantwoord een paar vragen en we helpen je met kiezen van jouw betaaloptie. Of bekijk alle mogelijkheden in 1 overzicht.

Zilveren Kruis Wijzer

Heb je een vraag over je gezondheid? Of maak je je ergens zorgen over? In de Zilveren Kruis Wijzer-app stel je jouw vraag over je gezondheid.

SkinVision-app

Heb je een verdacht plekje op je huid? Het is belangrijk dat je deze op tijd controleert. Dat kun je nu heel makkelijk zelf met de SkinVision-app.

Wachtlijstbemiddeling

Sneller geholpen worden bij een specialist. Dat wil jij toch ook? De Zorgcoach helpt je daar graag bij. Soms kan je wel tot 50 dagen eerder terecht. Hoe fijn is dat?

Ontdek de Zilveren Kruis-app

Met de Zilveren Kruis-app kun je niet alleen snel en veilig je rekeningen declareren via je smartphone of tablet. Je ziet ook hoe je verzekerd bent. En wie er met je is meeverzekerd.

Meer over de Zilveren Kruis-app

Download de Actify-app

De Actify-app is een alles-in-één app voor vitaliteit. Zie je door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod van wandel-apps, fitness-apps en hardloop-apps? Haal dan je hart op met de Actify-app die in al deze behoeftes én vele extra’s voorziet.

Meer over Actify