Alles over betalen

Premie betalen voor je zorgverzekering. En soms ook nog een rekening voor zorgkosten... Als je dan toch moet betalen, dan het liefst op de manier die het beste bij jou past. We helpen je graag met het kiezen uit verschillende betaalopties. Lukt het niet om te betalen? Ook dan helpen we je graag.

Bekijk openstaande rekeningen

Wat wil je doen?

Betaalgegevens wijzigen

Wil je dat wij op een andere dag afschrijven? Of wil je je rekeningnummer wijzigen? Je regelt het makkelijk zelf online in Mijn Zilveren Kruis.

Betaalopties bekijken

Rekening voor zorgkosten ontvangen? Of komt de afschrijving voor premie er weer aan? Betaal hoe jij wilt. Bijvoorbeeld in kleinere delen, automatisch laten afschrijven of liever zelf overmaken.

Wat betaal ik zelf en wat betalen wij?

Je betaalt elke maand je premie voor de zorgverzekering. En toch betaal je soms zelf zorgkosten. Hoe zit dat? We leggen het je uit in een interactieve video.

Lukt betalen niet? We helpen je graag

Heb je onverwachts een hoge rekening gehad en lukt het betalen nu niet? Dat kan een keer gebeuren. Wist je dat je je rekening voor zorgkosten 1 keer met 30 dagen kunt uitstellen? Dat kan bij elke rekening. Je kan de rekening ook in kleinere delen betalen. We helpen je graag. Want het is vervelend als je extra kosten krijgt door betalingsherinneringen.

Bekijk je opties
Dit levert me ontzettend veel rust op. Ik hoef me nooit meer af te vragen of dingen wel betaald zijn, en ik krijg nooit meer boetes. Heerlijk.

Martin (36)

Lees waarom Martin nu geen stress meer heeft

Zorgkosten declareren

Declareer je zorgkosten via Mijn Zilveren Kruis of onze app. Dan staat je geld de volgende werkdag op je rekening.