Kindje speelt met houten speelgoedauto

Autoverzekering

Graag goed verzekerd op weg? Kies dan voor een autoverzekering van onze partner Centraal Beheer. Als klant van Zilveren Kruis bent u vertrouwd met onze goede zorg. Bij Centraal Beheer kunt u rekenen op precies dezelfde kwaliteit en dezelfde service. En als klant van Zilveren Kruis krijgt u 10% korting.

Autoverzekering

Stel zelf uw Autoverzekering samen. U kiest zelf waarvoor u zich wilt verzekeren. Zo betaalt u alleen voor de zaken die u nodig heeft.

  • Bij WA+ Beperkt Casco of All Risk tot 3 jaar na aankoop van uw auto de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal
  • Maximale no-claim korting van 75%
  • Bij WA+ Beperkt Casco of All Risk passend vervangend vervoer
  • 10% korting als klant van Zilveren Kruis

Bereken uw premie

Eerst meer weten?

Inzittendenverzekering

Gerust met passagiers op weg. Dankzij de Inzittendenverzekering van Centraal Beheer. Dus mocht u een ongeval krijgen, dan is iedereen die met u meerijdt automatisch verzekerd. Ongeacht wie schuldig was aan het ongeval.

Verzekering samenstellen

Eerst meer weten?

Pechhulp Nederland

Gerust op weg met Pechhulp Nederland. Daarmee bent u dag en nacht verzekerd van directe hulp bij autopech. Zelfs in uw eigen woonplaats. Bel bij pech de Alarmcentrale en zij sturen een hulpdienst. Als reparatie niet lukt, krijgt u tijdelijk een andere auto.

Verzekering samenstellen

Eerst meer weten?

Pechhulp Buitenland

Gerust naar het buitenland met de auto. Omdat u in heel Europa verzekerd bent van directe hulp bij autopech. Dag en nacht. Eerst probeert de Alarmcentrale uw auto ter plekke te maken. En als dat niet lukt, regelen ze een andere auto voor u.

Verzekering samenstellen

Eerst meer weten?