Mijn Zilveren Kruis

Mijn Zilveren Kruis

Op Mijn Zilveren Kruis regelt u eenvoudig alles rondom uw zorgverzekering. Zo kunt u hier uw zorgkosten bekijken, uw gegevens wijzigen en nota’s declareren. 

Uw gegevens goed beschermd

Wij willen uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beschermen. Daarom logt u bij Zilveren Kruis altijd in met een controle via sms of met de DigiD-app. U logt dus altijd in met 2 stappen. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. 

Hoe log ik in bij Mijn Zilveren Kruis?

Mijn declaraties

Dien hier uw rekening in of bekijk de status van uw declaraties.

Mijn zorgkosten​

Bekijk hoeveel zorgkosten u dit jaar gemaakt heeft.

Mijn verzekering

In Mijn Zilveren Kruis vindt u een overzicht van uw persoonlijke gegevens en uw verzekering.

Gegevens bekijken

Log in bij Mijn Zilveren Kruis met DigiD om uw gegevens te bekijken.

Geen DigiD? Vraag aan.

Direct regelen

Log in bij Mijn Zilveren Kruis met DigiD om de onderstaande zaken direct te regelen.

Geen DigiD? Vraag aan.

Veelgestelde vragen

Kunt u niet inloggen op Mijn Zilveren Kruis? Kunt u een document niet openen? Of heeft u problemen met declareren? Met ons stappenplan lost u het gemakkelijk zelf op.

Naar het stappenplan

De verzekeringnemer is de persoon die de verzekering bij Zilveren Kruis heeft afgesloten.  De verzekeringnemer kan gegevens van zichzelf en medeverzekerden inzien en wijzigen. Medeverzekerden kunnen alleen hun eigen gegevens inzien en wijzigen.

De verzekeringnemer kan het zorgverbruik van medeverzekerden van 12 jaar en ouder niet bekijken. Dat heeft te maken met privacywetgeving. De medeverzekerde moet de verzekeringnemer machtigen om het zorgverbruik te mogen wijzigen of bekijken.

Ontdek de Zilveren Kruis-app

Met de Zilveren Kruis-app kunt u niet alleen snel en veilig uw nota's declareren via uw smartphone of tablet. U ziet ook hoe u verzekerd bent. En wie er met u is meeverzekerd.

  • Dieetadvisering
  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie