Mijn Zilveren Kruis

​​
​​​​​​

Log in op Mijn Zilveren Kruis

Op Mijn Zilveren Kruis regelt u eenvoudig alles rondom uw zorgverzekering. Zo kunt u hier uw zorgkosten bekijken, uw gegevens wijzigen en nota’s declareren.

Inloggen Mijn Zilveren Kruis

Log eenvoudig in met de DigiD-app of sms-controle. Lees hoe u inlogt met DigiD

Gebruikt u de Zilveren Kruis-app al?

Stuur direct uw declaraties op, bekijk uw zorgkosten en het eigen risico. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.
Lees meer over de Zilveren Kruis-app

Veelgestelde vragen​

Kunt u niet inloggen op Mijn Zilveren Kruis? Kunt u een document niet openen? Of heeft u problemen met declareren? Met ons stappenplan lost u het gemakkelijk zelf op.​​​

Naar het stappenplan

De verzekeringnemer is de persoon die de verzekering bij Zilveren Kruis heeft afgesloten.  De verzekeringnemer kan gegevens van zichzelf en medeverzekerden inzien en wijzigen. Medeverzekerden kunnen alleen hun eigen gegevens inzien en wijzigen.

De verzekeringnemer kan het zorgverbruik van medeverzekerden van 12 jaar en ouder niet bekijken. Dat heeft te maken met privacywetgeving. De medeverzekerde moet de verzekeringnemer machtigen om het zorgverbruik te mogen wijzigen of bekijken.

Wij willen uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beschermen. Daarom logt u bij Zilveren Kruis altijd in met de DigiD-app of met controle via sms. U logt dus altijd in met 2 stappen. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. Met de DigiD-app hoeft u geen wachtwoord in te voeren. Zo blijft inloggen toch makkelijk.​

Lees meer over inloggen met DigiD

Klik na uw bezoek op 'uitloggen' om veilig uit te loggen. Zo zorgt u ervoor dat niemand bij uw persoonlijke gegevens kan.

​​​

85% vond deze informatie nuttig (gebaseerd op 13426 beoordelingen)