lachende vrouw

Gezonde geest

Hoe blijven uw medewerkers mentaal gezond en veerkrachtig? Hoe combineren zij werk en het gezin? En hoe helpen leidinggevenden hen stress de baas te blijven?
twee vrouwen in gesprek

Met deze 4 tips ga je het gesprek aan over werkstress

Zo help je als leidinggevende je medewerkers het beste bij mentale problemen.
lachende man

Corona veerkrachtplan

Corona zet de wereld op zijn kop. Ook uw werkomgeving is totaal veranderd. Hoe blijft u juist nu fit van lijf en geest? We hebben het voor u op een rij gezet samen met onze partner Shared Ambition.

De Dagstart

In De Dagstart videobelt Riëlle Nij Bijvank, Senior Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis, met één van onze zakelijke klanten. Hoe ziet Gezond Ondernemen in tijden van corona er bij hen uit? En hoe gaan zij hun grootste uitdaging te lijf? In deze dagstart belt Riëlle met Sandra Klijn, Health & Wellbeing Manager bij Philips.

Coronacrisis is als vallen, opstaan en weer doorgaan!

We ontwaken uit een slechte droom en hebben te maken met een nieuwe realiteit, waar we ons op aan moeten passen. En dat zal niet voor iedereen even gemakkelijk zijn. Met de juiste inzet kunnen we sneller uit de dip raken.

Lees het artikel

Hard klagen

Het kan zo ontzettend opluchten om je hart te luchten bij die ene collega.

Typisch, herkenbaar, bijzonder of grappig: in #kleinwerkgeluk delen we alledaagse situaties van de werkvloer. Wat bezorgde jou afgelopen tijd een glimlach?

Deel op LinkedIn #kleinwerkgeluk

Ouder, medewerker én leraar?

Of je nu zelf een gezin hebt of samenwerkt met ouders: 60 procent van de ouders met basisschoolkinderen heeft nu minder tijd voor zichzelf en dat levert behoorlijk wat stress op. Een gezond voedingspatroon (44%) en af en toe een ommetje buiten (31%) zijn voor hen goede manieren stress te verminderen. (DirectResearch i.o.v. Zilveren Kruis)

Lees het artikel

Kom maar door met die dopamine

Zitten je medewerkers in een dip? Vraag of ze voldoende tijd hebben om lekker te bewegen. Dr. Erik Scherder: “Bij beweging worden neurotransmitters in je hersenen geactiveerd. Je maakt dopamine aan en dit zorgt voor een goed gevoel. Zo bestrijd je dus ook futloze gedachtes.” (Manifest: Corona daagt ons uit)

Heet bad

Natuurlijk zijn er ook genoeg nadelen, maar wat vind jij de voordelen van thuiswerken?

Typisch, herkenbaar, bijzonder of grappig: in #kleinwerkgeluk delen we alledaagse situaties van de werkvloer. Wat bezorgde jou afgelopen tijd een glimlach?

Deel op LinkedIn #kleinwerkgeluk
man gapend achter beeldscherm

Beter in je vel met je biologische klok

Goed voor jezelf zorgen is natuurlijk altijd belangrijk, maar in deze tijd wel een behoorlijke uitdaging. En dan kunnen we best wat hulp gebruiken bij onze vitaliteit.
lachende vrouw

Online module Grip op coronastress

De onzekerheden van deze tijd stellen onze mentale fitheid op de proef. Daarom bieden wij de module ‘Grip op coronastress’ aan. Direct aan de slag met effectieve vaardigheden en positieve gedachten.

Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
08:30 – 17:00.

Afdeling Verkoop 071 364 19 20

Werkgeversdesk 071 365 21 00

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn