""

Wellbeing & Vitaliteitsevent

Het Wellbeing & Vitaliteitsevent is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! We verwelkomen je graag op dinsdag 15 oktober 2024 op de inspirerende locatie van Innstyle in Maarssen.
Bekijk het programma en de sprekers

Vitaal Leiderschap: dé sleutel tot een gezonde werkcultuur

Een gezonde werkcultuur is de ruggengraat van een succesvolle organisatie. Maar wat maakt een werkcultuur eigenlijk gezond? Het antwoord ligt in de interactie tussen leiderschap, cultuur en vitaliteit. We gaan deze dag samen met jou op zoek naar inspiratie op deze thema’s. Een terugblik van 2023 vind je in het filmpje.

Meld je aan

Vitaliteitsmanager van het jaar

Ook dit jaar kiezen we de Vitaliteitsmanagers van het jaar, zowel voor het MKB als het Grootbedrijf. We zoeken de personen die écht het verschil hebben gemaakt op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid binnen de eigen organisatie. Wie zijn de opvolgers van Merlyn Esajas en Chantal Engels? Ben jij of ken jij de Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar? Neem dan snel contact met ons op.

Meer over de Vitaliteitsmanager van het jaar 2023

Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis.

Het event en de verkiezingen worden door Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis samen georganiseerd. Zilveren Kruis heeft de ambitie om gezondheid voor iedereen dichterbij te brengen. Gezond in Bedrijf helpt professionals op het gebied van verzuim, vitaliteit en inzetbaarheid. Het event en de verkiezing voor Vitaliteitsmanager van het jaar passen daar helemaal bij.

Het Wellbeing & Vitaliteitsevent is hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! Kom netwerken en ontmoet gelijkgestemden. Voor Wellbeing, Health en Vitaliteitsmanagers, Managers Duurzame Inzetbaarheid, HR- en Arbo-managers, directie en OR. Arbodiensten, providers en verzekeraars. Heb je een vraag? Neem contact met ons op.