man en vrouw lachen

Inspiratie en oplossingen

Corona zet de wereld op zijn kop. En vraagt ook veel van u als werkgever. Wij hebben op een rij gezet hoe wij uw organisatie helpen.
sportende vrouw

Gezond lichaam

Hoe blijven uw medewerkers fit als ze veel thuis zijn? En hoe zorgen zij voor een goede thuiswerkplek?

 

 

lachende vrouw

Gezonde geest

Hoe blijven uw medewerkers mentaal gezond en veerkrachtig? Hoe combineren zij werk en het gezin? En hoe helpen leidinggevenden hen stress de baas te blijven?
man achter laptop met baby op schoot

In verbinding blijven

Hoe blijf je in verbinding met collega's op afstand. Hoe voorkom je eenzaamheid bij mensen die alleen wonen. En hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd en betrokken blijven voelen.

Ons aanbod gezondheidsoplossingen in coronatijd

U kunt direct aan de slag met de onderstaande gezondheidsoplossingen door contact op te nemen met de zorgaanbieder. Neemt u Present! bij ons af? Dan vindt u bij een aantal gezondheidsoplossingen een aanvraagformulier waarmee u gebruik kunt maken van een gedeeltelijke vergoeding. Ook voor klanten met Livvit zijn mogelijkheden voor een vergoeding. Heeft u vragen? Neem contact op met onze adviseurs. Zij zijn te bereiken per mail.
 

Bekijk de gezondheidsoplossingen

Achter de schermen

In Achter de Schermen vindt u antwoorden van experts op de veelgestelde vragen over corona. En u ontdekt wat Zilveren Kruis in deze tijd voor verzekerden en de zorgverleners doet. Ook beantwoorden wij vragen over zorg, de zorgverzekering en financiële vragen.

Naar achter de schermen

Zilveren Kruis Wijzer

Heeft u vragen over uw gezondheid? Bijvoorbeeld over huidklachten, buikklachten, corona of een medicijn dat u heeft gekregen? Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent.

Naar Zilveren Kruis Wijzer

Het coronavirus: wat is verzekerd in de Verzuimverzekering?

De huidige situatie vraagt ook veel van u als werkgever. U vindt de gezondheid van uw medewerkers natuurlijk het belangrijkste, maar wij kunnen ons voorstellen dat u ook vragen heeft over de financiële situatie. Wij hebben een aantal antwoorden op vragen over de Verzuimverzekering op een rij gezet.

Lees wat er is verzekerd in de verzuimverzekering

Werkgeversdesk

(071) 365 21 00

De medewerkers van onze Werkgeversdesk staan van ma t/m vrij 8:30 - 17:00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.

Of mail ons

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn