Zilveren Kruis Wijzer

Heeft u ergens last van of heeft u een vraag? Maar wilt u niet meteen naar de huisarts? In de Zilveren Kruis Wijzer app kunt u vragen stellen over uw gezondheid. Thuis en op reis. U krijgt advies en hulp waar en wanneer het u uitkomt.

Download in de App Store Download in de Play Store

Krijg antwoord op uw vragen over gezondheid

Heeft u bijvoorbeeld huidklachten, buikklachten, problemen met bewegen of vragen over een medicijn dat u heeft gekregen? Start een chat via de Zilveren Kruis app. Overdag, ’s avonds én in het weekend krijgt u antwoord van verpleegkundigen. Thuis en op vakantie. 

  • Snelle reactietijd: binnen 25 minuten een eerste reactie
  • Gratis voor iedereen: een extra service van Zilveren Kruis
  • Stel uw gezondheidsvragen en vind ze altijd terug in de app

Download in de App Store Download in de Play Store

Met welke vragen kunt u terecht in de Zilveren Kruis Wijzer app?

U kunt alle vragen stellen over uw gezondheid. Bijvoorbeeld over huiduitslag of buikpijn bij u of uw kinderen. Of als u met uw klacht twijfelt over een bezoek aan de huisarts.

Wat anderen zeggen over de Zilveren Kruis Wijzer app

'Snel antwoord op mijn vraag'

Ik kreeg juist en snel antwoord op mijn vraag. Top!

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Voor vragen aan een dokter’

Bevond mij in het buitenland en deze app was bereikbaar voor vragen aan een dokter, zeer geruststellend.

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Voor onderweg en in het buitenland'

Handig voor onderweg en in het buitenland.

5 sterren beoordeling

Bron: App Store

Stel uw gezondheidsvragen

Als u zich zorgen maakt en een vraag over uw gezondheid heeft, dan wilt u graag direct antwoord. Maar u kunt niet altijd meteen bij een zorgverlener terecht. Met de app Zilveren Kruis Wijzer kunt u chatten met een verpleegkundige. Zij luisteren naar u, geven advies en bieden oplossingen.

Download in de App Store Download in de Play Store

Al uw vragen op één plek

Alle vragen die u stelt worden veilig opgeslagen op uw eigen telefoon. U kunt de informatie teruglezen. Uw gegevens zijn daarnaast alleen zichtbaar voor de zorgprofessionals en worden niet gedeeld met Zilveren Kruis.

Download in de App Store Download in de Play Store

Overdag, 's avonds en in het weekend bereikbaar

U kunt met uw vragen 7 dagen per week tussen 7.00 en 23.00 uur bij ons terecht. Ook op feestdagen.

Download in de App Store Download in de Play Store

Veelgestelde vragen over de Zilveren Kruis Wijzer app

U krijgt binnen 25 minuten reactie op uw vraag.

De vraag wordt beantwoord door een verpleegkundige. Alle verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd. Zij luisteren naar u, geven advies en bieden oplossingen. Dit betekent dat zij bevoegd zijn om deze taken uit te voeren. Wanneer het nodig is wordt er contact gezocht met een huisarts.

Ja! U kunt de app overal gebruiken. Thuis op de bank. Of op vakantie in het buitenland. Bent u ver weg? Houd dan wel rekening met het tijdsverschil.

U kunt alle vragen stellen over uw gezondheid. Heeft u bijvoorbeeld huidklachten, buikklachten, problemen met bewegen of vragen over een medicijn dat u heeft gekregen? Of bent u op vakantie en heeft u vragen over huiduitslag bij uw baby of buikpijn bij u of uw kind? Alle vragen kunnen gesteld worden via de chat. Ook wanneer u twijfelt of het wel nodig is om naar een zorgverlener te gaan of er een wachttijd is, kunt u met vragen in de Zilveren Kruis Wijzer app terecht.

Met de Zilveren Kruis Wijzer app geeft Zilveren Kruis antwoord op uw vragen over gezondheid. Zo brengen we gezondheid dichterbij voor iedereen. De app is ook voor iedereen te gebruiken. Ook wanneer je niet verzekerd bent bij Zilveren Kruis.

U kunt de app altijd gebruiken als u internetverbinding heeft, ook in het buitenland. De verpleegkundigen zijn 7 dagen per week bereikbaar, tussen 7.00 en 23.00 uur. Ook op feestdagen.

In de Zilveren Kruis Wijzer app kunt u vragen stellen over uw gezondheid of de gezondheid van uw baby of kind. Dit kan via een beveiligde chat met een verpleegkundige. U kunt vragen stellen over uw gezondheid. Bijvoorbeeld over huidklachten of verkoudheidsklachten. U krijgt antwoord van verpleegkundigen, waar u ook bent. Thuis of op reis of op vakantie. Ook vind u er tips over uw gezondheid. Bijvoorbeeld over reizen in het buitenland en waar u op kunt letten in de voorbereiding.

De verbinding is veilig en privé. Alleen de verpleegkundigen kunnen uw gegevens bekijken. Alle vragen die u stelt worden veilig opgeslagen op uw eigen telefoon. U kunt de informatie teruglezen. Uw gegevens zijn daarnaast alleen zichtbaar voor de verpleegkundigen en worden niet gedeeld met Zilveren Kruis.