Een lachende mevrouw op de achterbank van een auto

Zilveren Kruis Wijzer

Heeft u vragen over uw gezondheid? Bijvoorbeeld over huidklachten, buikklachten, corona of een medicijn dat u heeft gekregen? Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent.

(Medische) tips en advies. Thuis en op reis

Stel, u voelt zich niet lekker. U maakt zich zorgen en wilt overleggen met een medisch expert. Stel dan uw vraag via de chat en krijg binnen 25 minuten een eerste reactie. Ook over corona, zorg in het buitenland en tips voor als u eropuit gaat kunt u chatten met een expert.

Deze app is er voor iedereen. Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? En heeft u toch zorg in het buitenland nodig? Dan helpt de Zilveren Kruis Alarmcentrale door Eurocross u bij het vinden van de juiste zorg.

Download in de App Store Download in de Play Store

Wat zijn de voordelen

Snelle reactietijd

Binnen 25 minuten een eerste reactie. Overdag én ’s avonds (Nederlandse tijd)

Goed voorbereid

Met de app heeft u altijd praktische tips bij de hand.

Voor iedereen

Overal verzekerd van (medisch) advies. Ook als u geen klant van Zilveren Kruis bent.

Zilveren Kruis Wijzer was App de Vakantiedokter

App de Vakantiedokter is uitgebreid! Daarom hebben we de naam aangepast. Met de app Zilveren Kruis Wijzer kunt u chatten met (medisch) experts over gezondheidsvragen, thuis en onderweg. U vindt er ook tips en antwoord op vragen over corona of voor als u eropuit gaat. In eigen land of in het buitenland. De app is nog steeds voor iedereen. Ook als u niet bij Zilveren Kruis verzekerd bent.

Soms is medisch advies op afstand niet voldoende

Moet u naar een arts of ziekenhuis en bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan helpt de Zilveren Kruis alarmcentrale door Eurocross u verder bij het vinden van de juiste zorg. Via de app Zilveren Kruis Wijzer kunt u 24/7 met onze alarmcentrale bellen.