Zilveren Kruis Wijzer

Heb je een vraag over je gezondheid? Of maak je je ergens zorgen over? In de Zilveren Kruis Wijzer stel je jouw vraag over je gezondheid. Ook als je twijfelt of het nodig is om naar een zorgverlener te gaan. Thuis en op reis. Je krijgt advies en hulp waar en wanneer het jou uitkomt.

Download in de App Store Download in de Play Store

Krijg antwoord op jouw vragen over gezondheid

Heb je bijvoorbeeld huidklachten, buikklachten, vragen over bewegen of zit je niet lekker in je vel? Start een chat via de Zilveren Kruis Wijzer app. Overdag, ’s avonds én in het weekend krijg je antwoord van verpleegkundigen.

Met vragen over bewegen, bijvoorbeeld als je last hebt van je rug of knie, kun je zelf aan de slag in een digitale beweegassistent. De vragen én adviezen zijn opgesteld door een fysiotherapeut.

Snel en makkelijk

  • Snelle reactietijd: binnen 25 minuten een eerste reactie
  • Gratis voor iedereen: een extra service van Zilveren Kruis
  • Stel jouw gezondheidsvragen en vind ze altijd terug in de app
  • Vragen over bewegen? Krijg direct een advies en ontvang oefeningen om zelf aan de slag te gaan met je herstel

Download in de App Store Download in de Play Store

Wat anderen zeggen over de Zilveren Kruis Wijzer app

'Snel antwoord op mijn vraag'

Ik kreeg juist en snel antwoord op mijn vraag. Top!

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Voor vragen aan een dokter’

Bevond mij in het buitenland en deze app was bereikbaar voor vragen aan een dokter, zeer geruststellend.

5 sterren beoordeling

Bron: Google Play Store

'Voor onderweg en in het buitenland'

Handig voor onderweg en in het buitenland.

5 sterren beoordeling

Bron: App Store

Zelf aan de slag of chatten met een verpleegkundige

Als je een vraag over je gezondheid hebt of je ergens zorgen over maakt. Dan wil je graag direct antwoord. Maar je kunt niet altijd meteen bij een zorgverlener terecht. Met de app Zilveren Kruis Wijzer kun je:

  • Chatten met een verpleegkundige. Zij luisteren naar je, geven advies en bieden oplossingen.
  • Zelf aan de slag én direct advies bij vragen over bewegen. Je beantwoordt een aantal vragen, opgesteld door een fysiotherapeut. Zo weet je snel wat er aan de hand is en wat je kunt doen.

Download in de App Store Download in de Play Store

Al je vragen op 1 plek

Alle vragen die je stelt worden veilig opgeslagen op je eigen telefoon. Je gegevens zijn daarnaast alleen zichtbaar voor de zorgprofessionals en worden niet gedeeld met Zilveren Kruis.

Download in de App Store Download in de Play Store

7 dagen per week bereikbaar

Chatten met de verpleegkundigen kan overdag, 's avonds en in het weekend. Je kunt met je vragen 7 dagen per week tussen 7.00 en 23.00 uur bij ons terecht. Ook op feestdagen.

Download in de App Store Download in de Play Store

Veelgestelde vragen over de Zilveren Kruis Wijzer app

Je krijgt binnen 25 minuten reactie op jouw vraag. Met vragen over bewegen kun je zelf aan de slag. Dat kan direct en je krijgt meteen een advies per mail toegestuurd.

De vraag wordt beantwoord door een verpleegkundige. Alle verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd. Zij luisteren naar je, geven advies en bieden oplossingen. Dit betekent dat zij bevoegd zijn om deze taken uit te voeren. Wanneer het nodig is wordt er contact gezocht met een huisarts.

Voor vragen over bewegen werken wij samen met een fysiotherapeut. De vragen én adviezen zijn opgesteld door een fysiotherapeut en voldoen aan de richtlijnen van de beroepsgroep voor fysiotherapeuten.

Ja! Je kunt de app overal gebruiken. Thuis op de bank. Of op vakantie in het buitenland. Ben je ver weg? Houd dan wel rekening met het tijdsverschil. Je hebt wel internet nodig.

Je kunt alle vragen stellen over je gezondheid. Heb je bijvoorbeeld huidklachten, buikklachten, vragen over bewegen of zit je niet lekker in je vel? Of heb je vragen over huiduitslag bij je baby of koorts of buikpijn je kind? Alle vragen kunnen gesteld worden via de chat. Ook wanneer je twijfelt of het wel nodig is om naar een zorgverlener te gaan. Thuis of op vakantie kun je met vragen in de Zilveren Kruis Wijzer app terecht. Nieuw in de app is dat je met vragen over bewegen zelf aan de slag kunt in een digitale beweegassistent. Heb je last van je rug of knie? Beantwoord een aantal vragen en krijg direct een passend advies.

Met de Zilveren Kruis Wijzer app krijg je antwoord op jouw vragen over gezondheid. Zo brengen we gezondheid dichterbij voor iedereen. De app is ook voor iedereen te gebruiken. Ook wanneer je niet verzekerd bent bij Zilveren Kruis.

Let op! In de Zilveren Kruis Wijzer app kun je geen declaraties indienen of je zorgkosten bekijken. Dit doe je in de Zilveren Kruis app.

Je kunt de app altijd gebruiken als je internetverbinding heeft, ook in het buitenland. De verpleegkundigen zijn 7 dagen per week bereikbaar, tussen 7.00 en 23.00 uur. Ook op feestdagen.

Voor vragen over bewegen kan je met de digitale beweegassistent 24 uur per dag zelf aan de slag en krijg je direct advies.

In de Zilveren Kruis Wijzer app kun je vragen stellen over je gezondheid of de gezondheid van je baby of kind. Dit kan via een beveiligde chat met een verpleegkundige. Je kunt vragen stellen over bijvoorbeeld huidklachten of verkoudheidsklachten. Je krijgt antwoord van verpleegkundigen, waar u ook bent. Thuis of op reis of op vakantie. Voor vragen over bewegen kan je ook zelf aan de slag en krijg je direct advies over wat je kunt doen.

De verbinding is veilig en privé. Alleen de verpleegkundigen kunnen je gegevens bekijken. Alle vragen die je stelt worden veilig opgeslagen op je eigen telefoon. Je gegevens zijn daarnaast alleen zichtbaar voor de verpleegkundigen en worden niet gedeeld met Zilveren Kruis.