man aan het bellen met laptop op schoot

Samenwerken zonder samenzijn

Je medewerkers missen elkaar. Misschien wennen de digitale meetings, maar écht contact blijft lastig. Hoe breng je teams samen voor goed en gelukkig hybride werken?
Check het totaalplaatje
Online meetings zijn een top uitvinding. En nu in coronatijd ook om met medewerkers in verbinding te blijven. Praktisch en technisch hebben we het inmiddels aardig onder de knie, maar over de psychische gevolgen van langdurig thuis zijn is minder bekend. Hoe gaat het met jouw medewerkers? Ondersteun je medewerkers voor een goede samenwerking.

Direct aan de slag

Bekijk de gezondheidsoplossing

Veerkrachtwijzer Light

VeerkrachtWijzer Light versterkt de mentale weerbaarheid. De coaching is vooral geschikt voor medewerkers die moeten (leren) omgaan met veranderende werkomstandigheden.
Lees het artikel

Wat deed je vandaag glimlachen?

Welke vraag stel je liever aan je collega of medewerker: wat gaat er fout of waar hoop je op?
Download de infographic (pdf)

Mentaal sterk zijn, doe je zo

Mentale veerkracht is een belangrijke eigenschap op de werkvloer. Deze infographic helpt medewerkers bij het omgaan met hun dagelijkse uitdagingen.

Recente artikelen over hybride samenwerken

Laat je inspireren over hybride werken

Bekijk het webinar
Video
50:18 minuten

Weer verbinding maken

Onno Hamburger en Frederique Maring nemen je mee in de wereld van werkgeluk, de Big Five en thuiswerken.
Luister of lees de podcast
Podcast
16:43 minuten

De uitdaging van remote communicatie

Wat gebeurt er met die lichaamstaal nu veel medewerkers achter een scherm zitten? Body language expert Denise Dechamps geeft handen en voeten aan de uitdaging van remote communicatie.
Luister of lees de podcast
Podcast
24:30 minuten

Valt er wat te leren van dieren

In een jaar van thuiswerken met schaarse bijpraatmomenten, krijgt het sociale dier in ons te weinig voer! Hoe kijkt gedragsbioloog en aap-expert Patrick van Veen naar de uitdagingen van nu? Valt er wat te leren van onze mede-primaten?

Aan de slag met hybride werken

Vraag de cultuurkaarten aan

Bestel de cultuurkaarten

Hoe ervaren jouw medewerkers de cultuur binnen jullie organisatie? Tijd voor een open gesprek vol inzichten waarmee jij en je medewerker verder kunnen. De cultuurkaarten zijn een laagdrempelige manier om een fijn gesprek te hebben en de juiste vragen te stellen.

De gezondheid van je medewerkers naar een hoger niveau

Je bent op zoek naar een volgende stap om medewerkers te bereiken, te betrekken en te versterken met hun gezondheid zowel tijdens het werk als privé. De vraag is: hoe maak je de volgende stap in jouw organisatie?

Neem contact met ons op

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op

Volg ons op LinkedIn

Laat je inspireren en praat mee over actuele onderwerpen.

Naar LinkedIn