Welke extra vergoedingen krijg ik ook alweer?

Met een collectieve verzekering krijg je in veel gevallen extra vergoedingen. Passend bij jouw persoonlijke situatie. Om te werken aan je gezondheid. In het vergoedingenoverzicht zie je welke extra vergoedingen je krijgt.

Naar het vergoedingenoverzicht

Deze extra voordelen zitten er voor jou bij

  • Vaak korting op de premie van je aanvullende- en tandverzekering
  • Service en gemak, zoals onze app
  • Declaraties na 1 werkdag uitbetaald

Je rekening na 1 werkdag uitbetaald

Bij Zilveren Kruis hoef je nooit lang te wachten op je geld. Declareer eenvoudig en snel via Mijn Zilveren Kruis of de app. Dan heb je je geld na 1 werkdag op je rekening. Da’s supersnel!

Zorgkosten declareren

Gezond en Fitbundel

Aan de slag met je gezondheid? Dan mag je van ons verwachten dat wij je helpen. Daarom is er de Gezond en Fitbundel. In de Gezond en Fitbundel vind je een uitgebreid gezondheidsaanbod op 1 plek. Zo wordt het voor jou geen zoekplaatje. 

Ontdek nu de voordelen!

Meer voor je gezondheid

Je gezondheid, en die van mensen om je heen, is het belangrijkste wat er is. Bij ons ben je verzekerd voor goede zorg. Maar we helpen je ook graag om aan je gezondheid te werken. Met tips, inspiratie en handige apps helpen we je in kleine stappen naar een gezonder leven.
""

Ontdek jouw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.
""

Download de Actify-app

Wil je graag in kleine stappen gezonder leven? Download dan kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Actify helpt je in kleine stappen naar een gezonder leven.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Antwoord op jouw vragen over gezondheid

In de app Zilveren Kruis Wijzer stel je jouw vraag over je gezondheid. Ook als je twijfelt of het nodig is om naar een zorgverlener te gaan. Thuis en op reis. Je krijgt advies en hulp waar en wanneer het jou uitkomt.

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Independer 7,7 op Independer
3,5 miljoen klanten gingen u voor
Logo Zilveren Kruis-app 4,5 beoordeling in App Store