""

Een gezonder 2024 met Zilveren Kruis

Haal meer uit je zorgverzekering met diensten en apps die je helpen bij jouw zorg en gezondheid.

Je gezondheid is het belangrijkste dat er is

Maar soms heb je -onverwacht- zorg nodig. En dan moet alles gewoon goed geregeld zijn. En wil je weten waar je aan toe bent. Welke zorg je ook nodig hebt, er is meer mogelijk dan je denkt. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste zorg? Een rekening ontvangen die even niet uitkomt? Óf wil je aan je gezondheid werken?

Mijn Zilveren Kruis

In Mijn Zilveren Kruis regel je makkelijk alles rondom je zorgverzekering. Bekijk je polis, zorgkosten, en je eigen risico. Je kunt hier ook je rekening declareren. En dat is lang niet alles!

Snelle uitbetaling

Declaratie voor zorgkosten? Vandaag gedeclareerd, binnen 1 werkdag op je rekening. Da’s supersnel!

Persoonlijke Zorgcoach

De Zorgcoach van Zilveren Kruis geeft advies en wijst je de weg naar de juiste zorgverlener. Kortom: één plek voor al jouw zorgvragen.

Makkelijk bereikbaar

Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Wij helpen je graag!

Ken je onze apps al?

Zilveren Kruis-app

Met de Zilveren Kruis-app heb je toegang tot alles rondom je zorgverzekering. Altijd en overal. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent. En heb je een vraag over een vergoeding? Stel je vraag in de app en krijg 24/7 antwoord.

Zilveren Kruis Wijzer-app

Heb je een vraag over je gezondheid? Stel je vraag in de Zilveren Kruis Wijzer-app. Ook als je twijfelt of het nodig is om naar een zorgverlener te gaan. Je krijgt advies en hulp via een chat met een verpleegkundige waar en wanneer het jou uitkomt.

Actify-app

De Actify-app helpt je in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht je met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. Je kiest wat bij jou past.