Goed verzekerd bij Zilveren Kruis

Wat fijn dat u bij ons een zorgverzekering heeft. Of het nu gaat om het betalen en regelen van zorg of een gezonde levensstijl. We zetten ons graag in voor uw gezondheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rekeningen declareren kunt u eenvoudig online doen. En op Mijn Zilveren Kruis kunt u nog veel meer rondom uw zorgverzekering regelen. Komt u er niet uit? Dan zijn wij makkelijk bereikbaar met ruime openingstijden.

Regel alles rondom uw zorgverzekering online

Op Mijn Zilveren Kruis regelt u eenvoudig alles rondom uw zorgverzekering. Zo kunt u uw gegevens wijzigen, uw zorgkosten bekijken en declareren. Mijn Zilveren Kruis is uw persoonlijke omgeving waarop u veilig inlogt met DigiD en sms.

Uw vergoeding binnen 2 werkdagen uitbetaald

Bij Zilveren Kruis hoeft u nooit lang te wachten op uw geld. Declareer eenvoudig en snel via Mijn Zilveren Kruis of de app. U heeft uw geld in 2 dagen op uw rekening.

Deskundige hulp bij zorgvragen

Staat u op de wachtlijst voor een belangrijke medische behandeling? Heeft u een vraag over een second opinion? Of een vraag over uw medische klacht, diagnose of behandeling? De Zorgcoach geeft u advies.

Makkelijk bereikbaar en ruime openingstijden

U kunt ons bellen. Maar ook chatten of whatsappen. Wat u zelf het makkelijkst vindt. Of kiest u liever voor Facebook, Twitter of onze Community? Het kan allemaal.

Gezonder leven is geen wedstrijd

Ook de kleine stappen tellen mee. Ontdek wat meetelt voor jouw gezondheid. En ga aan de slag.

Ontdek uw totaalplaatje

Bewegen, ontspannen, eten, slapen, plezier in je werk, maar ook waar je woont. Het telt allemaal mee als het om je gezondheid gaat.

Doe de TotaalCheck

Uw mening telt mee!

TIP!

Wij gaan graag in gesprek met klanten. Loopt u ergens tegenaan en wilt u het in de toekomst anders? Laat het ons weten op Samen, de community van Zilveren Kruis.

Bekijk waarover nú wordt gepraat

Aan de slag met uw totaalplaatje

Meld u aan voor 1 van onze e-mailseries en ga aan de slag met het totaalplaatje van uw gezondheid. Ontvang iedere week een e-mail boordevol praktische tips, korte video’s en interessante podcasts. Al meer dan 30.000 deelnemers gingen u voor!

Doe ook mee!

Kent u onze apps al?

 Jonge dame appt

Zilveren Kruis-app

Heeft u een zorgverzekering bij Zilveren Kruis of ZieZo? Met de Zilveren Kruis-app heeft u toegang tot alles rondom uw zorgverzekering. Altijd en overal. Zo vindt u snel waar u naar op zoek bent. En heeft u een vraag over een vergoeding? Stel uw vraag in de app en krijg 24/7 antwoord. Iets voor u?

Zilveren Kruis Wijzer

Heeft u een vraag over uw gezondheid? Of maakt u zich ergens zorgen over? In de Zilveren Kruis Wijzer stelt u uw vraag uw gezondheid. Ook als u twijfelt of het nodig is om naar een zorgverlener te gaan. Thuis en op reis. U krijgt advies en hulp via een chat met een verpleegkundige waar en wanneer het u uitkomt. Met vragen over bewegen kunt u ook zelf aan de slag. U beantwoordt een aantal vragen en krijgt direct advies.

Actify-app

De Actify-app helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht u met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past.