Collectieve zorgverzekering

Een collectieve verzekering is een verzekering voor een groep mensen. Bijvoorbeeld mensen met dezelfde werkgever, sportclub of ledenorganisatie. Zo krijgt u hoge korting en extra vergoedingen.

 

Waarom een collectieve verzekering?

Zilveren Kruis is de grootste collectieve verzekeraar. Er zijn meer dan 15.000 werkgevers die bij ons een collectieve zorgverzekering voor het personeel hebben afgesloten. Ook hebben we collectiviteiten via sportbonden of ledenorganisaties.

Voordelen van een collectieve zorgverzekering:

  • Korting op uw premie
  • Ook voor uw partner en kinderen
  • Vaak uitgebreidere vergoedingen

Zoek uw collectiviteit

Bent u werkgever? Vraag gratis een collectiviteit aan voor uw medewerkers. Regel meteen
 

 

Basisverzekering

tot maximaal 10% korting op Basisverzekering

Aanvullende verzekering

tot maximaal 20% korting op Aanvullende verzekering

Tandartsverzekering

tot maximaal 20% korting op Tandartsverzekering

 

Vraag en antwoord

Soms kunnen gezinsleden geen gebruikmaken van uw collectieve verzekering. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.       

Heeft een individuele verzekering en wilt u gebruikmaken van een collectieve verzekering? Dan kan dit vanaf de 1e van de maand nadat u het doorgeeft. Heeft u geen individuele verzekering bij ons? Dan kunt u overstappen per 1 januari.       

Als u al een collectieve verzekering heeft, kunt u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekeraar als u daar opnieuw een collectieve verzekering neemt.       

       

Als u verandert van baan, is dat volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering te stoppen. U houdt dan uw verzekering bij ons tot tenminste 1 januari. De premie is hoger, omdat de collectieve korting wegvalt.       

Als uw nieuwe werkgever ook een collectiviteit heeft, kunt u hiernaartoe overstappen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.       

       
Nee, helaas kan dat niet.