Collectieve zorgverzekering

U krijgt hoge korting en extra vergoedingen

 

Collectief verzekerd via

uw werk, sportbond of ledenorganisatie

Bij Zilveren Kruis kunt u kiezen uit veel collectiviteiten. Bijvoorbeeld via een werkgever. Ook hebben we collectiviteiten via sportbonden of ledenorganisaties. Voetbalt u bij een sportclub? Dan krijgt u korting via de KNVB. En zo zijn er nog veel meer collectiviteiten.

Zoek uw collectiviteit

Al klant bij Zilveren Kruis?

U kunt uw collectiviteit wijzigen via Mijn Zilveren Kruis.

 

Wat is een collectieve verzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een verzekering voor een groep mensen. Dat levert de volgende voordelen op:

  • Korting op uw premie
  • Ook voor uw partner en kinderen
  • Vaak uitgebreidere vergoedingen

 

Bent u werkgever? Vraag gratis een collectiviteit aan voor uw medewerkers. Regel het meteen
 

 

Veelgestelde vragen

Soms kunnen gezinsleden geen gebruikmaken van uw collectieve verzekering. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.       

Heeft een individuele verzekering en wilt u gebruikmaken van een collectieve verzekering? Dan kan dit vanaf de 1e van de maand nadat u het doorgeeft. Heeft u geen individuele verzekering bij ons? Dan kunt u overstappen per 1 januari.       

Als u al een collectieve verzekering heeft, kunt u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekeraar als u daar opnieuw een collectieve verzekering neemt.       

       

Als u verandert van baan, is dat volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering te stoppen. U houdt dan uw verzekering bij ons tot tenminste 1 januari. De premie is hoger, omdat de collectieve korting wegvalt.       

Als uw nieuwe werkgever ook een collectiviteit heeft, kunt u hiernaartoe overstappen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.       

       
Nee, helaas kan dat niet.       
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea