Collectieve zorgverzekering

Dit is een verzekering voor een groep mensen. Bijvoorbeeld mensen met dezelfde werkgever, sportclub, ledenorganisatie of zzp'ers. Maar dan met voordelen!

Aanvullende vergoedingen passend bij jouw persoonlijke situatie

Je gezondheid en die van de mensen om je heen, is het belangrijkste wat er is. Met een collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis ben je verzekerd van goede zorg. Je krijgt vaak extra vergoedingen die passen bij je persoonlijke situatie. En je krijgt bijna altijd korting op de aanvullende verzekering.

Voor jezelf én je gezinsleden

Wel zo fijn; de extra vergoedingen gelden voor jezelf én je gezinsleden. Ook bieden we extra’s om gemakkelijk te werken aan je gezondheid. Ben je verzekerd via je werk? Dan zijn deze extra’s speciaal afgestemd op je werk.

De voordelen op een rij

  • Een complete zorgverzekering met veel keuze
  • Extra voordeel voor jou en je gezin
  • Vergoedingen en services om aan je gezondheid te werken

Zoek jouw collectiviteit

Als je met pensioen bent. Of gaat.

TIP!
Informeer eens bij je (ex-)werkgever of je nog steeds kunt genieten van de collectieve voordelen als je met pensioen bent. Want sommige werkgevers hebben aparte afspraken met Zilveren Kruis gemaakt voor hun gepensioneerden!

Je verzekering via je werk wijzigen?

Of wil je de collectiviteit stoppen? Dat kan via Mijn Zilveren Kruis! Log veilig in met DigiD en sms-controle of de DigiD app.

Naar Mijn Zilveren Kruis