Basis Zeker

Wil je zeker zijn van een ruime keuze aan gecontracteerde zorgaanbieders? Dan is onze meest gekozen verzekering, Basis Zeker, een goede keuze. Met deze naturapolis krijg je 100% vergoed bij alle gecontracteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. Basis Zeker kost € 147,45 per maand in 2024.

Waar kun je terecht met Basis Zeker?

Keuze uit alle gecontracteerde zorgverleners

Met een naturapolis ga je naar zorgverleners waar wij afspraken mee gemaakt hebben. We maken afspraken met elkaar over welke zorg verleend wordt en tegen welke prijs. Gecontracteerde zorgverleners noemen wij dat. Je hoeft de kosten die je bij een gecontracteerde zorgverlener maakt, niet zelf te betalen. Wij regelen de betaling rechtstreeks met jouw zorgverlener. Heb je een naturapolis en ga je naar een zorgverlener waar wij geen contract mee gesloten hebben? Dan vergoeden wij maximaal 75% van het gemiddelde tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht.

Overige zorgverleners

Met overige zorgverleners bedoelen we bijvoorbeeld een fysiotherapeut, podotherapeut of zelfstandig behandelcentrum. Je krijgt 100% vergoed bij zorgverleners met een contract. Wij betalen de behandeling volgens de polisvoorwaarden en het vergoedingenoverzicht. Houd er rekening mee dat voor de meeste vergoedingen het verplicht eigen risico geldt.

Als je naar een zorgverlener zonder contract gaat, betalen wij 75% van het gemiddelde tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht. De rest van de kosten betaal je zelf.

Bereken je premie

Vergelijk onze 3 basisverzekeringen


Ook interessant