Bas staat elke dag om 5 uur op: ‘Ik krijg overdag meer gedaan zodat ik met een leeg hoofd naar bed kan’

Iedere dag om 5 uur opstaan? Waarom zou je! Toch zijn er steeds meer mensen die de voordelen van vroeg opstaan ontdekken. Zo ook Bas: 'In de ochtend ben ik productiever. En heb ik een voldaan gevoel als de dag nog maar net is begonnen. Ik merk dat mijn hoofd 's avonds ook echt leeg is, waardoor ik beter ben gaan slapen'. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Check de video hieronder.
scherm van beter slapen update

In 5 weken aan de slag met beter slapen

Beter slapen? Meld je dan nu aan voor de Beter slapen update. Je ontvangt iedere week een e-mail waarin je bijvoorbeeld meer leert over wat slapen nou eigenlijk met je doet, over slaaprituelen en de perfecte slaapomgeving. Zo ga je in kleine stappen aan de slag om je nachtrust te verbeteren. Iets voor jou?

Gerelateerde artikelen

Baby ligt op borst van moeder

De zin en onzin van de powernap

De een gelooft er heilig in, de ander zegt dat je absoluut niet overdag moet slapen. Maar wat als je echt heel moe bent? Helpt een dutje je dan vooruit?
Baby ligt op borst van moeder
Artikel
2 minuten lezen

Beter slapen: superbelangrijk

Slapeloze nachten vindt niemand leuk! Gelukkig zijn er een heleboel kleine dingen die kunt doen om fit wakker te worden. Daarom is het goed om je er een keer in te verdiepen, want dan kun je er mee aan de slag.
Vrouw ligt in bed met telefoon
Artikel
4 minuten lezen

In 3 stappen naar een ononderbroken nachtrust

Midden in de nacht wakker worden en niet meer in slaap komen. Voor veel mensen is dit herkenbaar. Met dit stappenplan kun je er iets aan doen.