Bestel uw medicijnen online. Snel en simpel!

Bekijk de voordelen:

 • Duidelijke uitleg over hoe u online bestelt
  U krijgt via de online apotheek een duidelijke uitleg over hoe u medicijnen bestelt. Heeft u andere vragen? Stel deze eenvoudig via de online helpdesk. U kunt ook vragen stellen via skype of whatsApp.

 • Het gemak van online bestellen
  Staat u vaak in de rij bij de apotheek? Bij de online apotheek hoeft u niet in de rij te staan. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw recepten doorgeven.
   
 • Medicijnen bij u thuisbezorgd 
  Heeft u chronische herhaalmedicatie? Of heeft u met spoed medicijnen nodig? Net als alle andere voorgeschreven medicijnen krijgt u deze zonder extra kosten thuisbezorgd in heel Nederland.

 • De nota gaat direct naar Zilveren Kruis
  Nota's van voorgeschreven medicijnen stuurt de apotheek direct naar Zilveren ruis. U hoeft dus zelf niks voor te schieten. Wel zo makkelijk.

Bestel eenvoudig uw medicijnen bij:

Efarma

Nationale apotheek

Thuisapotheek

Serviceapotheek

Veilig online

Persoonlijk contact en een veilig bestelproces.

Bestelt u voor het eerst medicijnen online? U moet uzelf dan altijd eerst inschrijven bij een internetapotheken een aantal vragen beantwoorden. Dankzij deze informatie krijgt de apotheker een goed beeld van uw medicatiehistorie. De apotheker doet dan aan medicatiebewaking. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen veilig gebruikt. Bekijk op de website van de internetapotheek hoe de inschrijfprocedure eruitziet.

Er zijn meestal meerdere fabrikanten die een geneesmiddel maken met dezelfde werkzame stof, in dezelfde hoeveelheid en met precies dezelfde werking. De dosering en de manier van innemen is ook hetzelfde. Alleen de prijzen en de verpakkingen verschillen van elkaar.

Lees meer over geneesmiddelenbeleid

Ook met vragen of voor deskundig advies over uw medicijngebruik neemt u direct contact op met de internetapotheken. Kijk op de website van de internetapotheek voor contactinformatie.

De internetapotheek moet een origineel recept hebben. Deze is nodig om uw geneesmiddel af te leveren. Net als bij de gewone apotheek. Kijk op de website van de door u gekozen internetapotheek hoe u recepten aanlevert.
Heeft u voor de eerste keer of 1 keer een voor u nieuw medicijn nodig? Dan bestelt u dit ook bij sommige internetapotheken. Net als bij de apotheek bij u in de buurt, voert ook de internetapotheek een eerste uitgiftegesprek met u. Net zoals bij een gewone apotheek zijn hier kosten aan verbonden. Het basistarief hiervoor is € 5,81. Dit kan licht afwijken per apotheek.
Sommige geneesmiddelen mag of kan de internetapotheek niet leveren. Bijvoorbeeld geneesmiddelen die intensieve begeleiding vereisen. Of medicijnen die vallen onder de Opiumwet. Ook koelproducten en producten die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen kan een internetapotheek niet altijd leveren. Het assortiment verschilt hierdoor per internetapotheek. Informeer daarom bij de internetapotheek of ze uw medicijn leveren.
Geneesmiddelen op recept worden altijd zonder extra kosten thuisbezorgd. Voor producten waar geen recept voor nodig is, gelden vaak wel bezorgkosten. De kosten en de levertermijn wisselen per internetapotheek. Kijk op de website van de leverancier om te zien hoe ‘t werkt. U kunt er soms ook voor kiezen om medicijnen besteld bij een internetapotheek af te halen bij een apotheek in de buurt.