De Basis Plus Module

Verzeker u tegen onverwacht hoge zorgkosten voor een klein bedrag per maand.
Direct afsluiten

De Basis Plus Module

Verzeker u tegen onverwacht hoge zorgkosten voor een klein bedrag per maand.
Direct afsluiten

Basis Plus Module

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Met de Basis Plus Module verzekert u zich tegen onverwacht hoge kosten. Bijvoorbeeld wanneer u hulp aan huis nodig heeft na een medische ingreep. Of wanneer u naar de tandarts moet na een ongeval. En ook wanneer u in het buitenland spoedeisende zorg nodig heeft. En deze zorg duurder is dan een behandeling in een Nederlands ziekenhuis.

Welke zorg vergoedt de Basis Plus Module?

100% vergoed

 • Spoedeisende zorg in het buitenland; als deze zorg duurder is dan een behandeling in een Nederlands ziekenhuis. Aanvulling tot kostprijs. De basisverzekering vergoedt tot Nederlands tarief. 
 • Second opinion via Royal Doctors.
 • Stellen van zorgvragen aan een medisch topspecialist van Tweede Arts Online.
 • Medisch noodzakelijk vervoer van een verzekerde terug naar een zorginstelling in Nederland. Of vervoer van een stoffelijk overschot naar Nederland.
 • Fysiotherapeutische nazorg (bij oncologie, hart- en vaatziekten of na een beroerte). Uitgevoerd door een door ons gecontracteerde fysiotherapeut.

Deels vergoed

 • Hulp aan huis na een ziekenhuisopname: maximaal € 1.000,- afhankelijk van mate van ADL-uitval. Voor verzekerden vanaf 18 jaar. 
 • Kosten van tandarts, orthodontist en kaakchirurg na een ongeval: maximaal € 10.000,- per ongeval.
 • Medicijnen
  - Geregistreerde medicijnen die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed: maximaal € 750,-.
  - Medicijnen die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed: maximaal € 50,- per jaar. Toelichting: Het gaat hier om medicijnen die zijn voorgeschreven door een arts tijdens een behandeling in het buitenland voor spoedeisende zorg.
 • Overnachtings- en vervoerskosten bij een expertisebehandeling in het buitenland: maximaal € 5.000,-. Dit geldt na schriftelijke toestemming van de medische adviseurs van Zilveren Kruis of van Zilveren Kruis Alarmcentrale uitgevoerd door Eurocross.

Nee, de Basis Plus Module is niet verplicht. U kunt hem afsluiten bovenop de basisverzekering.

Direct afsluiten

Ja, een Basis Plus Module is een aanvullende verzekering.

Direct afsluiten

Het is verstandig om de Basis Plus Module te nemen als een aanvullende verzekering te uitgebreid voor u is, maar u zich toch wilt verzekeren tegen onverwacht hoge zorgkosten.

Direct afsluiten

Ja, uw meeverzekerde kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Dit geldt ook voor het aanvullende pakket van de verzekeringsnemer.

Direct afsluiten

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via telefoon of chat. Wij staan voor u klaar.

Telefonisch

071 751 00 52

ma t/m vrij van 8:00 - 18:00
za tussen 10:00 - 14:00

Chat

Chat met een medewerker

ma t/m vrij van 8:00 - 18:00
za tussen 9:30 - 17:00
zo tussen 13:30 - 22:00