""

Leren & ontwikkelen

Creëer een werkomgeving waarin jouw medewerkers zich durven te ontwikkelen. In het uitgebreide aanbod vind je trainingen waaronder communicatie, mentale weerbaarheid, persoonlijk leiderschap en loopbaanscan.

Een greep uit het thema leren & ontwikkelen

""

Communiceren en beïnvloeden

Medewerkers leren effectief te communiceren en anderen te overtuigen om een doel te bereiken. Bijvoorbeeld door het volgen van een cursus effectief beïnvloeden.
""

Persoonlijke effectiviteit

Medewerkers krijgen inzicht in het efficiënt beheren van tijd, effectieve communicatie en besluitvorming, probleemoplossing en assertiviteit.
""

Mentale weerbaarheid

Je medewerkers worden zich bewust van een positieve mindset. Ze leren om effectieve technieken toe te passen tegen stress, voor meer ontspanning en emotioneel evenwicht te behouden in moeilijke situaties.
""

ICT en taaltrainingen

Trainingen zoals Microsoft Office, Webdesign, programmeren, Engels of Spaans.

Inspirerende klantverhalen

""
Artikel
4 minuten lezen

Ambitie en bevlogenheid in balans bij Evides

Evides waterbedrijf levert drinkwater: een hele verantwoordelijkheid. Daarom zorgt Evides dat de hoge werkdruk bij medewerkers hen niet uit balans brengt.

""
Artikel
3 minuten lezen

Vitaliteit als visitekaartje van je medewerkers

Onregelmatige diensten: wat kunnen de medewerkers van GVB zelf doen om mogelijke gezondheidseffecten te beïnvloeden?

""
Artikel
3 minuten lezen

WENB stopt energie in vitalere branche

Langer doorwerken speelt bij de medewerkers die werkgeversvereniging WENB bijstaat. Hoe adviseert WENB organisaties om aan duurzame inzetbaarheid te werken?