""

Fit mijn pensioen halen

Ouder wordende medewerkers zijn belangrijk. Maar hoe halen ze gezond hun pensioen? Met het aanbod in het Gezonder Leven Platform hebben zij zelf de regie over hun gezondheid.

Een greep uit het thema fit mijn pensioen halen

""

Financieel fit

Aanbod om je medewerkers te helpen bewust te worden van hun financiële situatie en verantwoordelijk om te gaan met geld. Dit helpt om financiële doelen te bereiken.
""

Onregelmatig werk

Onregelmatig werk kan voor je medewerkers uitdagingen met zich meebrengen zoals verstoring van het slaapritme en beperkte sociale activiteiten. Aanbod en artikelen geven handvatten hoe hiermee om te gaan.
""

Ploegendienst

Hoe gaan je medewerkers om met het werken in verschillende shifts? En hoe waarborgen je medewerkers de continuïteit van het werk bij dag en nachtdiensten?

Inspirerende klantverhalen

""
Artikel
4 minuten lezen

Duurzame inzetbaarheid bij DSM

DSM ziet graag dat duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers toeneemt tijdens hun loopbaan.

""
Artikel
4 minuten lezen

Zonder klachten de nacht door

Een nacht doorwerken heeft impact op lichaam en geest. Dankzij Gezond de klok Rond leerden medewerkers van Sabic over hun bioritme.

""
Artikel
6 minuten leestijd

Financieel Fit als element voor vitaliteit bij Facilicom

Steeds meer Nederlanders kampen met financiële problemen. Daarom ondersteunt Facilicom Group met NSR en Zilveren Kruis hun 21.500 medewerkers bij het aanpakken van financiële zorgen.