""

Branche-organisaties

Kortingen op Zilveren Kruis producten en diensten

Zilveren Kruis werkt nauw samen met verschillende branche-organisaties. Als lid van een branchevereniging profiteren u, uw medewerkers en hun gezinsleden van uitgebreide voordelen op het gebied van zorg, gezondheid, arbeidsongeschiktheid en vitaliteit.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Zij behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Federatie Cultuur

De Federatie Cultuur behartigt de belangen van de branche- en werkgeversverenigingen in de podiumkunsten, musea, bibliotheken, centra voor de kunsten, podia en beeldende kunst.

evofenedex

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

FME

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. FME is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau, biedt dienstverlening aan individuele lidbedrijven en aan clusters van lidbedrijven en ondersteuning aan 45 brancheorganisaties.

GemZu

GemZu is de ondernemersorganisatie voor zo'n 140 bedrijven die actief zijn in de groothandel, de import, de export en de dienstverlenende activiteiten voor zuivelproducten als boter, kaas en poedervormige melkproducten. Zij richt oa. zich op de bevordering van de concurrentiekracht van de handelssector door collectieve en individuele dienstverlening aan de leden.

GroentenFruit Huis

GroentenFruit Huis staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit. GroentenFruit Huis telt bijna 350 leden die samen een aandeel vertegenwoordigen van ruim 80% van de totale omzet in groenten en fruit.

 

KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen zij ruim 20.000 horecaondernemers met zo'n 255.000 medewerkers. Leden van KHN worden ondersteund met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

KNV Busvervoer

KNV Busvervoer is de vereniging die touringcarbedrijven in Nederland vertegenwoordigt. De vereniging telt 300 leden. Deze leden-bedrijven zijn werkzaam in het toeristisch-, zakelijk- en groepsvervoer. Gezamenlijk exploiteren zij circa 90% van de 4500 touringcars in deze bedrijfstak.

KVGO

Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO) is de branchevereniging voor ondernemers die werken in de communicatiebranche. Waar mogelijk adviseert, ondersteunt en vertegenwoordigt het KVGO de leden op weg naar een gezonde grafimediabranche.

MBO Raad

De MBO Raad is de brancheorganisatie van de scholen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden, biedt diensten aan en onderneemt gezamenlijke activiteiten die samenhangen met deze belangenbehartiging.

Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO)

De Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) is een organisatie die de belangen van de Nederlandse pootaardappel, consumptie- en industrieaardappelhandelaren behartigt.

NLdigital

NLdigital is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is NLdigital dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

TLN

TLN is de belangenbehartiger voor bedrijven binnen de sector Transport en Logistiek. Deze belangen liggen zowel op het collectieve vlak, zoals lobby en wetgeving, als op het individuele vlak, met extra informatie en passend advies.

Vereniging Hogescholen

De Vereniging Hogescholen is de vereniging van alle hogescholen in Nederland. VHS behartigt de belangen van het hoger beroepsonderwijs in het algemeen en van hogescholen als werkgever in het bijzonder.

VGB

VGB biedt via haar commerciële dochter Vegekom de leden veel financiële voordelen. Vegekom heeft met tal van leveranciers mantelovereenkomsten en collectieve kortingsregelingen afgesproken.


Bel ons

U kunt ons bereiken van ma t/m vrij
8.30 – 17.00.

Afdeling Verkoop 071 364 19 20

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Bel mij terug