Generatie Z op de werkvloer

Hoe verhoudt Generatie Z zich ten opzichte van de andere generaties? Hoe verbind je diverse generaties op de werkvloer? Wat is generatiemanagement en wat kan dat voor jou als leidinggevende betekenen? Trouwe werknemers liggen immers niet voor het oprapen. Het is dus van groot belang dat alle medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven. Juist omdat elke generatie anders is, is het belangrijk om over goede handvatten te beschikken.

Invloed van generaties op de werkvloer

Team Gezond Ondernemen dook in data en literatuur en kwam tot mooie inzichten. Lees mee en ontdek hoe je deze inzichten mee kunt nemen in jouw organisatie.

Download de inzichten (pdf)

Hoog ziekteverzuim

Op 2 november organiseren we het webinar over het hoge ziekteverzuim in Nederland. Het ziekteverzuim onder medewerkers was 5,7 procent in het eerste kwartaal van 2023. Dat is minder dan in dezelfde periode vorig jaar (6,3 procent), maar was nog hoger dan het gemiddelde van de afgelopen jaren, blijkt uit cijfers van het CBS. Wat zijn de oorzaken voor dit hoge ziekteverzuim? Heb je interesse in dit GO-webinar? Meld je alvast aan via info@evenement.zilverenkruis.nl.