Generatie Z op de werkvloer

Hoe verhoudt Generatie Z zich ten opzichte van de andere generaties? Hoe verbind je diverse generaties op de werkvloer? Wat is generatiemanagement en wat kan dat voor jou als leidinggevende betekenen? Trouwe werknemers liggen immers niet voor het oprapen. Het is dus van groot belang dat alle medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven. Juist omdat elke generatie anders is, is het belangrijk om over goede handvatten te beschikken.

Invloed van generaties op de werkvloer

Team Gezond Ondernemen dook in data en literatuur en kwam tot mooie inzichten. Lees mee en ontdek hoe je deze inzichten mee kunt nemen in jouw organisatie.

Download de inzichten (pdf in NL)

Download the insights (pdf in English)

Maak mantelzorg bespreekbaar

Tip

Mantelzorg en werk zijn vaak lastig te combineren. Het gevolg is een toenemend ziekteverzuim. Betere communicatie kan helpen dit te voorkomen. Samen met een mantelzorgcoach maken we u en/of uw medewerkers wegwijs in de mantelzorg. En bieden we mogelijkheden aan om te ontzorgen. Daarover op donderdag 7 maart een nieuw GO-webinar. Heb je interesse in dit GO-webinar? Meld je alvast aan via info@evenement.zilverenkruis.nl.