Collectieve aanvullende verzekering

De betaalbare zorgverzekering met vergoedingen om uw werk fit te blijven doen. En voor u en uw gezinsleden om thuis gezond te blijven.

Een zorgverzekering speciaal voor u

Wij snappen dat uw werk uitdagingen met zich mee brengt op fysiek en mentaal gebied. Verschillende zaken waar u mee te maken heeft op uw werk hebben invloed op uw gezondheid. Daarom werkt Zilveren Kruis samen met uw werkgever voor een collectieve verzekering. Onze collectieve aanvullende zorgverzekering biedt vergoedingen aan waar vraag naar is in uw sector.

Voordelen van deze collectieve verzekering

  • Unieke dekkingen passend bij uw werk
  • Premiekorting voor u en uw gezinsleden
  • De Zorgcoach: hulp bij regelen van zorg

Zoek uw collectiviteit

Waarom een collectieve aanvullende verzekering?

Met een collectieve zorgverzekering kunnen we een grotere groep passende zorgoplossingen aanbieden. Door voor een grote groep zorg in te kopen, kunnen we de zorg goedkoper aanbieden. Naast de vergoedingen in de reguliere aanvullende verzekering, bieden we extra vergoedingen aan die passen bij de gezondheidsthema’s: fysieke belasting, mentale belasting en leefstijl.

Waarom wij kiezen voor collectieve verzekeringen

Alles telt mee als het om gezondheid gaat

Zilveren Kruis motiveert iedereen zijn of haar gezondheid positief te beïnvloeden. Daarom bieden wij nu in uw sector een collectieve aanvullende verzekering aan die past bij het werk dat u doet.

Exclusieve diensten

Met een collectieve verzekering krijgt u bij uw werkgever mogelijk speciale toegang tot trainingen, cursussen en coaching. Van Online Zelfhulp tot aan Health Checks. Zo blijft u fysiek fit en mentaal sterk, vandaag en in de toekomst.

Independer 7,8 op Independer
3,8 miljoen klanten gingen u voor
Logo Zilveren Kruis-app 4,5 beoordeling in App Store